Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τα κοράκια και ο Σα(χλα)μαράς.

Ένα πράγμα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς στην "κυβέρνηση" των δοσίλογων. Την ανεπανάληπτη επιτυχία για την ανάπτυξη, με τη δημιουργία των εκατοντάδων καταστημάτων αγοράς χρυσού σε όλη την Ελλάδα. Εμφανίστηκαν σαν τα πεινασμένα κοράκια πάνω από το πτώμα της ελληνικής κοινωνίας όταν άρχισε να μυρίζει.

Η κοινωνία καταφεύγει στα κοράκια αυτά για να ξεπουλήσει οτιδήποτε έχει κάποια αξία, μήπως και καταφέρει έτσι να επιζήσει για ένα διάστημα.

Κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε ο κόσμος από τα "σοφά" μέτρα της "κυβέρνησης" του Σα(χλα)μαρά. Μέτρα που υποτίθεται θα μας οδηγούσαν στην έξοδο από την κρίση.

Και αντί να βγούμε από την κρίση, τα μέτρα απομυζούν τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στα κοράκια της αγοράς χρυσού. Τα οποία, ανεξέλεγκτα όπως είναι, επιδίδονται στο λαθρεμπόριο πολύτιμων μετάλλων.


Αύριο το πρωί θα επισκεφτώ κι εγώ με τη σειρά μου ένα τέτοιο κατάστημα. Όχι για ρεπορτάζ, αλλά γιατί η μη καταβολή του μισθού έχει γίνει πλέον σπορ από τη "συμπαθή" τάξη των εργοδοτών. 


Όπως και η ανασφάλιστη εργασία που κυνηγά υποτίθεται, ο άλλος φωστήρας της "κυβέρνησης" ο Βρούτσης. 

Ο βλάκας δεν μπορεί να σκεφτεί να κάνει ένα τηλέφωνο στις υπηρεσίες του που είναι αρμόδιες γι' αυτό. 

Την ώρα που τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

http://swell-swell.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου