Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! (ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΡΗΜΙΚΗ . ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΛΤΗ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑ )!!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ!

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ!

Ο Κίσσινγερ είχε πει "χυπήστε τους Έλληνες, στη γλώσσα, στην παιδεία, τον πολιτσμό και τη θρησκεία τους'!

Αυτό κάνει η νέα τάξη πραγμάτων με τους ντόπιους δοσιλόγους.Αφού εξαθλίωσε τον κόσμο, ξεδοντιάζει την παιδεία και τον πολιτισμό, αποφλοιώνει την εθνική άμυνα της χώρας, τώρα ετοιμάζεται να αδειάσεις τις εκκλησίες από τους ιερείς! 

Η μηδενική αντίδραση του κόσμου (χθες 400 νοματαίοι ήταν όλοι κι όλοι στο Σύνταγγμα την ώρα που ψηφιζόταν το Πολυνομοσχέδιο) ανοίγει το πράσινο για να επισπεύσουν την αποδόμηση και της Ορθοδοξίας. 


Ετοιμάζονται λοιπόν να φέρουν νομοσχέδιο το οποίο θα ξεπερνά ακόμη και αυτό για τους δημοσίους υπαλλήλους. 


Για κάθε 10 ιερείς που συνταξιοδοτούνται θα προσλαμβάνεται ένας και μόνον ιερέας. 
Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οι εκκλησιές θα αδειάσουν από ιερείς. Ο παπάς με τον οποίο προρεύτηκε επί 2000 χρόνια η Ορθοδοξία, σε λίγα χρόνια θα πάψει να υφίσταται. 


Οι ιερείς που ενέπνεαν τους πιστούς και συνέγειραν το πλήθος, θα αποτελούν μουσειακό είδος εφόσον ο λαός αφήσει να υλοποιηθούν τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. 


Η Ορθοδοξία πλέον είναι αυτή που θα δεχτεί ολομέτωπη επίθεση. 'Ηδη ο σταυρός από την ελληνική σημαία αρχίζει να φεύγει. Κάποιες παρελάσεις κατά την 25η Μαρτίου διεξήχθησαν με δήμους σημαιοστολιμένους, χωρίς τον σταυρό στα αναρτημένα σημαιάκια. 


Το μάθημα των Θρησκευτικών βαίνει ολοταχώς προς κατάργηση και μετατρέπεται σε θρησκειολογεία. 
Τώρα πλέον οι παγκοσμιοποιητές βάλουν ευθέως κατά της της Εκκλησίας και των ιερέων. Ετοιμάζονται να φέρουν νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την πρόσληψη ενός ιερέα μόνον εφόσον συνταξιοδοτηθούν 10 ιερείς! 


Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει! Θα αδειάσουν οι εκκλησίες από παπάδες. Δεν θα υπάρχουν ιερείς να κάνουν Λειτουργία και τα Μυστήρια για τους χριστιανούς! 


Τι θα κάνει η ιεραρχία της Εκκλησίας; Πώς θα αντιδράσει σε αυτό το ενεχόμενο που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα;


Μήπως εκμεταλλεύονται το γεγονός της αφωνίας του Μακαριώτατου Ιερώνυμου;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου