Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ .Χάσμα εν ενεργεία - απόστρατων που ακόμη "διατάζουν".



Το χάσμα που απειλείται να δημιουργηθεί μεταξύ των εν ενεργεία στρατιωτικών και των αποστράτων που εκπροσωπούν τις λεγόμενες “θεσμικές ενώσεις” ,μπορεί να γίνει αγεφύρωτο και αυτό πρέπει να προβληματίσει άπαντες.
Οι καταγγελίες εν ενεργεία στελεχών για “θεσμικούς απόστρατους” αρχίζουν να “βγαίνουν” προς τα έξω ,μετά από την άρνησή τους να “καλύψουν” εν ενεργεία στελέχη που διωκονται λόγω της επιλογής τους να εμφανιστούν με στολή σε διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις.

Μία απ΄ αυτές προέρχεται από την ΕΣΠΕΑΜΘ, μέλη της οποίας έγραψαν στο face book:


Η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ.Θ. συμφωνεί με την ανακοίνωση – πρόσκληση και τον άμεσο διαχωρισμό από τους ΕΑΑΣ και υπενθυμίζει ότι από την αρχή τα μέλη του ΔΣ της ένωσης μας τα όποια συναντήθηκαν με την ΕΑΑΣ Ροδόπης εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους στην αντιμετώπιση από τους αποστράτους καθώς καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από μέρος τον προεδριών τους για καμία αντίδραση και ότι απλός ακολούθουν τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ θα έλεγα από το κεντρικό τους όργανο στην Αθήνα.


Αξίζει να σημειωθεί το περιστατικό που ο Πρόεδρος(ΣΤΡΓΟΣ) της ΕΑΑΣ Ξάνθης σε επικοινωνία που είχα μαζί του για την κινητοποίηση στην Θεσσαλονίκη με ρώτησε με ύφος Στρατηγού εν ενεργεία ‘’ ποια ένωση είστε εσείς και ποιον υποστηρίζεται ?’’ 

Επίσης μου δήλωσε αρκετές φορές πως δεν θα αφήσει κανέναν ένστολο να ανέβει στα λεωφορεία του για να μην εκτεθεί από τυχόν φωτογραφίες που θα βγουν από δημοσιογράφους και θα φανεί ότι μας κατευθύνουν αυτοί,προς τα πού δεν μπόρεσα να καταλάβω”!

Ενότητα αναζητείται...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου