Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.....ΤΑΓΟΥΣ !! «Βρισκόμαστε υπό κατοχή»

Ο Πάνος Καμμένος κατά την έναρξη του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή. Ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε σε ανατροπή και εξήρε τον «κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Όπως υποστήριξε, η νεολαία προέκυψε «μέσα από τα κινήματα της πλατείας Συντάγματος και στο διαδίκτυο», το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του κόμματος. Μάλιστα χαρακτήρισε το διαδίκτυο ως «άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που
δέχονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τα κατεστημένα ΜΜΕ».
«Τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν», τόνισε και κάλεσε τη νεολαία να αμφισβητήσει «ακόμη και εμάς τους ίδιους».
Όπως υποστήριξε, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φέρνουν την ελπίδα η οποία «σημαίνει ανατροπή αλλά και σχεδιασμός για το μέλλον του τόπου» και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες «του μεγάλου πατριωτικού τόξου» και αυτούς που αποχώρησαν από το κόμμα του, για να διεκδικήσουν όλοι μαζί την διακυβέρνηση της χώρας.
«Δεχθήκαμε επιθέσεις με όλα τα μέσα, με συκοφαντίες και αποστασίες αλλά αποδειχθήκαμε πιο δυνατοί απο αυτούς», είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενώ έκανε λόγο και για οικονομικό πόλεμο σε βάρος του κόμματός του. 
«Αλλά και χωρίς λεφτά», διεμήνυσε, «εμείς μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Τα όνειρα δεν ανταλλάσσονται με επιταγές».
Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση και στους τραπεζίτες που όπως είπε «ταΐζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου». Παράλληλα έκανε λόγο για «νταβατζήδες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να χτυπήσουν όποιον είναι απέναντί τους».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ ΟΜΩς ΦΙΛΕΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΑΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ . ( ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟς ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑ) . ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥς 300ΣΙΟΥς , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗς ΒΟΥΛΗς , ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕς ΔΥΝΑΜΕΙς ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΗΜΑΤΗΣΕΙ .. .ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ , ΕΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΔΕς ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙς .................δειτε και κοινοποιηστε .
    Ο λογος που οι προδοτες πολιτικοι προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού και σκανδαλα, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα , ειναι για να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση των απο ξενους(διεθνης) θεσμους . Και δια της ίδιας των της καταδικης να νομιμοποιησουν τη νεα ταξη ως νομιμη εξουσια ,διευκολινοντάς την να αναγενηθει δήθεν απο τις σταχτες ή απο τον κόσμο τής άγνοιας .
    ((καταγγειλτετους το συντομοτερο και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
    Καθως , κανοντας χρηση της βουλευτικης των ασυλιας, , διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες που σχηματισαν τουτη τη δικογραφια . Ενώ,"υποκρυπτουν απο κοινου ((αυτεπαγγελτη))δικογραφια εσχατης προδοσιας .Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο την υποκρυπτουν εκεινοι σιωπουν . δεν δινουν καποια απαντηση .Δες εδω το αισχος που υποκρυπτεται απο ολους τους εξωκοινοβουλευτικους κρυπτοπροδοτες και απο τους νυν 300 πολιτικους
    . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της δημοκρατιας και του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

    ΔΕς το βιντεο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτος απο δυο καθαριστριες .
    http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb..

    ΑπάντησηΔιαγραφή