Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στο έλεος του πολυφυλετισμού η Σουηδία - Ισλαμιστές μετανάστες καταστρέφουν και πυρπολούν .

Στο έλεος του πολυφυλετισμού η Σουηδία - Ισλαμιστές μετανάστες καταστρέφουν και πυρπολούν
Σε επίκεντρο βίαιων ταραχών έχει εξελιχθεί η πρωτεύουσα της Σουηδίας Στοκχόλμη. Νεαρής ηλικίας μετανάστες, συγκρούονται με την αστυνομία, καταστρέφουν και πυρπολούν τα πάντα στο διάβα τους, στις περιοχές της πρωτεύουσας που χαρακτηρίζονται ως «γκέτο» των μεταναστών.

Στις τελευταίες 48 ώρες, η βία έχει επεκταθεί σε δέκα τουλάχιστον προάστια της Στοκχόλμης, όπου συμμορίες μεταναστών προβαίνουν σε βανδαλισμούς, πυρπολούν αυτοκίνητα και συγκρούονται με την σουηδική αστυνομία, η οποία δείχνει ανήμπορη να αντιμετωπίσει το μένος των κατά τ’ άλλα «ομαλώς ενσωματωμένων» μεταναστών στη σουηδική κοινωνία. 

Το όλο σκηνικό θυμίζει τα όσα διαδραματίστηκαν και διαδραματίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα προάστια του Παρισιού, όπου αφρικανοί μετανάστες αρέσκονται στη λαφυραγώγηση και στις καταστροφές. 

Η σουηδική κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη και σοκαρισμένη τη βιαιότητα κοινοτήτων μεταναστών, οι οποίες απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια από τη σουηδική κυβέρνηση, σε σημείο τέτοιο, ώστε να θεωρείται η χώρα, ευρωπαϊκός παράδεισος ανεκτικότητας και ενσωμάτωσης. 

Η έκκληση του πρωθυπουργού της Σουηδίας Φρέντρικ Ράινφελντ δεν εισακούστηκε από τους ταραξίες με συνέπεια τα επεισόδια να συνεχιστούν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. 

Οι νεαροί μουσουλμάνοι μετανάστες, ξέσπασαν τα βίαια ένστικτά τους σε καταστήματα, σε σχολεία και ιατρεία, ενώ από την βαρβαρότητά τους δε γλίτωσε ένα πνευματικό κέντρο του 19ου αιώνα, το οποίο κοσμούσε την πρωτεύουσα. 

Συμμορίες των 60 περίπου ατόμων, επιτέθηκαν επίσης τόσο στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν να ομαλοποιήσουν και να ελέγξουν την κατάσταση, όσο και στις πυροσβεστικές, οι οποίες αγωνίζονται να κατασβήσουν τις φωτιές που ξεπηδούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ως είθισται, οι «ουμανιστές» των φιλελεύθερων και των μαρξιστικών καταβολών, έσπευσαν να δικαιολογήσουν την απίστευτη βιαιότητα των συμμοριών μεταναστών και το αδικαιολόγητο μίσος απέναντι στην κοινωνία που τους φιλοξενεί. Οι δημοσιογράφοι επιπλέον, κατηγορούν τη σουηδική κυβέρνηση πως απέτυχε να παράσχει στους «δυστυχείς» μετανάστες τις συνθήκες ζωής που εκείνοι επιθυμούσαν, προβάλλοντας την υψηλή ανεργία ως αίτιο των συγκρούσεων. 

Τα ίδια επιχειρήματα είχαν χρησιμοποιηθεί και για τις βίαιες ταραχές των βορειοαφρικανών στο Παρίσι, καθιστώντας σαφές, πως οι λευκοί της Ευρώπης, τελούν υπό την ασφυκτική πίεση της εγκληματικότητας των μεταναστών, της προπαγάνδας των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των τραγικών επιλογών των κυβερνήσεων, οι οποίες επιδιώκουν μια βίαιη προσαρμογή της Ευρώπης στα δεδομένα του πολυφυλετισμού.

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα, δε διστάζουν να στηλιτεύσουν την κυβέρνηση για την υψηλή ανεργία και φτώχεια μεταξύ των ξένων κοινοτήτων. 

Συγκρίνουν δε, το δείκτη ανεργίας των λευκών Σουηδών με εκείνο των μεταναστών, αναφέροντας πως το 16% των δεύτερων σε σύγκριση με το 6% των πρώτων είναι ένδειξη τεράστιων αντιθέσεων και ανισοτήτων! 

Για τους ελεγχόμενους από το διεθνή σιωνισμό δημοσιογράφους, θα ήταν σαφώς προτιμότερο οι Σουηδοί να ζουν παρασιτικά εις βάρος του σουηδικού Κράτους, όπως πράττουν οι μετανάστες.

Κι όλα αυτά σε μια Σουηδία, όπου το 15% περίπου του πληθυσμού είναι μετανάστες. Με απλά λόγια, το μίσος των «αντιρατσιστών» κατά των λευκών λαών της Ευρώπης, είναι βαθύτατο και στοχεύει στην εκ των βάθρων εκθεμελίωση των παραδόσεων των δυτικών χριστιανικών κοινωνιών. 

Χθες ήταν το Παρίσι, σήμερα η Στοκχόλμη, αύριο η Αθήνα. Είτε θα παραδώσουμε τις ευρωπαϊκές χώρες στη βαρβαρότητα του Ισλάμ, είτε θα αγωνιστούμε για το μέλλον των Λαών και της ίδιας της ευρωπαϊκής ταυτότητος. 

Όσοι νομίζουν πως τα γεγονότα αυτά φαντάζουν μακρινά για την ελληνική κοινωνία, πλανώνται οικτρά. 

Ήδη η προδοτική κυβέρνηση διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου η ασυδοσία των λαθροεισβολέων να περάσει σε ακόμη βιαιότερα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου