Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Και ψεύτες και καταστροφείς….


Μία είδηση την οποία, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης (ΜΜΕ-παπαγαλάκια και μπουκωμένα δημοσιογραφά), δεν της προσέδωσαν την δέουσα βαρύτητα, ταλανίζει και καίει το φτωχό μου μυαλουδάκι.

Οι πρώην υπουργοί Οικονομικών, διάδοχοι στην καρέκλα, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, ισχυρίστηκαν ενώπιον της Βουλής...(άρα του Ελληνικού λαού) και ενώπιον αρχών της Ελληνικής πολιτείας (Εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής) ότι, η λίστα Λαγκάρντ, την οποία είχαν στα χέρια τους, επί δύο και πλέον συναπτά έτη και την έκαναν «γαϊτανάκι», ήταν προϊόν υποκλοπής, το οποίο ........έφτασε στα χέρια τους κατόπιν υπογείων ενεργειών μη σχετιζομένων με επισήμους τρόπους συναλλαγής.

Μάλιστα. 

Και επομένως, ως προϊόν υπόπτων ενεργειών μη επισήμων, δεν ήτο δυνατόν να ερευνηθεί περαιτέρω και να αποδοθούν ευθύνες, διότι δεν γνώριζαν την εγκυρότητα της λίστας. 

Τόσο ηθικοί και ακέραιοι οι εξευτελίσαντες την πολιτική αξιοπρέπεια στην Ελλάδα.

Την λίστα Λαγκάρντ δεν την αξιοποίησαν επί τούτου, διότι, περιείχε μέσα της πολιτικούς, παράγοντες του δημοσίου βίου που ενίσχυαν οικονομικώς τα κόμματα, φίλους κομματικούς που μαζί ροκάνιζαν τα κρατικά αποθέματα, συγγενείς, φίλους και καθεστωτικά λαμόγια κάθε είδους, τα οποία έπιναν το αίμα των εντίμων πολιτών, τους οποίους φορολογούσαν και φορολογούν αδιάντροπα, ενώ αυτοί ουδέποτε εισέφεραν ισομερώς στον δημόσιο κορβανά.

Την εβδομάδα που διανύουμε, το υπουργείο των οικονομικών της Γαλλίας, με επίσημη ανακοίνωσή του, διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση και στον αποσβολωμένο και αδύναμο Έλληνα πολίτη ότι, την λίστα Λαγκάρντ την απέστειλε προς τις Ελληνικές αρχές επισήμως με σχετικά έγγραφα και πρωτόκολλα, δια την διπλωματικών αρχών και με όλες τις ισχύουσες τυπικότητες!!! 

Αυτή τη λίστα που άλλα κράτη την αξιοποίησαν εντός δύο μηνών!!

Ψεύτες λοιπόν οι κύριοι Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος. 

Και εψεύσθησαν ενώπιον του Ελληνικού λαού. Και δεν ντρέπονται. 

Και στέκουν εκεί ακόμη….. 

Και εμείς; 

Πληρώστε εσείς κορόϊδα μισθωτοί και συνταξιούχοι διότι στην δημοκρατία της Ελλάδος ουδείς άλλος πληρώνει φόρους. 

Πληρώστε εργαζόμενοι των 400 ευρώ μηνιαίως. 

Τώρα την λίστα Λαγκάρντ την έχει στα χέρια του άλλος υπουργός, ο οποίος την πήρε στα χέρια του από υπουργό των οικονομικών της συγκυβέρνησης Παπαδήμου! 

Είδατε εσείς να γίνεται τίποτα; Ακριβώς τίποτα!

Πέρασαν τρία χρόνια και δεν έγινε απολύτως τίποτα!

Ας είναι καλά τα κορόϊδα…

Syndesmos HELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου