Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ Στρατιωτικοί: "Επαναφέρατε το Ελληνικό Γένος - Αλλοιώνονται οι Ε.Δ. και κινδυνεύει η ασφάλεια"


Οι στρατιωτικοί παίρνουν θέση υπέρ της επιστροφής του Ελληνικού Γένους και ζητούν να επανέλθει άμεσα ως προϋπόθεση εισαγωγής σε όλες τις στρατιωτικές σχολές των Ένοπλων Δυνάμεων. 
Πραγματοποιούν μάλιστα συγκέντρωση έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (στις 9 σήμερα το πρωί) όπου συζητείται η συνταγματικότητα της κατάργησης του Ελληνικού γένους.
Στέλνουν ταυτόχρονα σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση και ειδικά στη Ν.Δ. που ενώ επιχείρησε να περάσει τροπολογία για την επαναφορά του Γένους υποχώρησε ατάκτως λόγω των αντιδράσεων των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη. 
Ο κ. Βενιζέλος είναι άλλωστε αυτός που ως υπουργός Εθνικής Άμυνας κατήργησε από τις στρατιωτικές σχολές την προυπόθεση του Ελληνικού Γένους, ενώ με τον Κουβέλη είναι αυτοί που προωθούν το νόμο για το «ρατσισμό» σε ρόλο υπεράσπισης των παράνομων μεταναστών.
Έστρεψαν τα βέλη τους μάλιστα και κατά του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου που υποστήριξε την τροπολογία των 85 βουλευτών της Ν.Δ. για την επαναφορά του γένους.
Με ανακοίνωση τους 8 Σύνδεσμοι και Ενώσεις, με επικεφαλής της Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (ΑΚΙΣ), ζητούν με αφορμή την μη ένταξη του Ελληνικού Γένους στις προυποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές με την προκήρυξη που εκδόθηκε, να επανέλθει άμεσα. «Εμείς οι Έλληνες στρατιωτικοί, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, ανεξαρτήτως Κλάδου και προέλευσης, αλλά και όλοι οι εθνικά σκεπτόμενοι πολίτες λέμε ΟΧΙ στην κατάργηση του Ελληνικού Γένους, ως προϋπόθεσης εισαγωγής στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.
Η προϋπόθεση αυτή αποτελούσε μέχρι και το 2009 την ασφαλιστική δικλείδα για την αποτροπή αλλοεθνών να αλώσουν τις στρατιωτικές σχολές. Καταργήθηκε και έτσι πλέον ο κάθε μετανάστης, που αποκτά την ελληνική υπηκοότητα, να μπορεί να εισέρχεται στα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ, θέτοντας έτσι μελλοντικά σε αμφισβήτηση την ασφάλεια του Στρατεύματος.
Για την απάλειψη του Ελληνικού Γένους, η ΑΚΙΣ και οι άλλοι Σύνδεσμοι και Ενώσεις κατηγορούν ευθέως τον Ευάγγελο Βενιζέλο που ως υπουργός Εθνικής Άμυνας υπέγραψε το 2010 τη σχετική εγκύκλιο, ενώ μιλούν και για εγκληματική ανοχή και ένοχη σιωπή των Ανωτάτων Στρατιωτικών, Ναυτικών και Αεροπορικών Συμβουλίων, της περιόδου εκείνης.
 «Δυστυχώς η εκτελεστική εξουσία για ακόμη μια φορά σε ένα τόσο ευαίσθητο εθνικό ζήτημα, φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων ανοίγοντας την κερκόπορτα για την αλλοίωση του εθνικού χαρακτήρα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Προφανώς έχουν πλήρη άγνοια των Στρατιωτικών Κανονισμών που προβλέπουν ότι «η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση, η οποία εγείρει το εθνικό αίσθημα και την προς την Πατρίδα και τα εθνικά ιδεώδη αγάπη και αφοσίωση, πρέπει να αποτελεί το διαρκές μέλημα του διοικητή. Αυτός λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την πρόληψη της διάβρωσης του εθνικού φρονήματος των ανδρών της μονάδας».  
«Τον λόγο τώρα έχει η δικαστική εξουσία, η ελληνική Δικαιοσύνη, όπου η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας καλείται να αποφασίσει στις 17 Μαΐου 2013, ιστορική επέτειο της πρώτης δημόσιας συνεδρίασης του ΣτΕ, για τη συνταγματικότητα της κατάργησης του γένους, ως προϋπόθεσης συμμετοχής των υποψηφίων στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ», επισημαίνουν και καλούν όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικούς και τους Έλληνες πολίτες να δώσουν το βροντερό «παρών» τους στην προγραμματισθείσα σήμερα συγκέντρωση έξω από το κτίριο του ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49)
Οι 8 Σύνδεσμοι και Ενώσεις είναι : Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ.), Ένωση Στρατιωτικών Ιατρών (ΕΣΤΙΑ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αξκών Πεζικού (ΠΣΑΠ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών ΕΔ και ΣΑ (ΠΣΑΑΕΔ-ΣΑ), Σύνδεσμος Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ), Σύνδεσμος Αποφοίτων/Σχολής Μον. Υπξκών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ), Σύνδεσμος Τάξης ΣΣΕ 1968 και Σύνδεσμος Τάξης ΣΣΕ 1980.
Στο πλευρό τους τάχθηκε και η ΑΝΕΑΕΔ, που με ανακοίνωση της πιστεύει πώς, «οι γεωπολιτικές ιδιαιτερότητες της χώρας μας, που την διαφοροποιούν από σχεδόν όλες τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες, επιβάλουν την πρόβλεψη του Ελληνικού Γένους, ως προϋπόθεση, όχι μόνο για την φοίτηση στις στρατιωτικές Σχολές, αλλά και για υπηρεσία και σε άλλους ευαίσθητούς τομείς λειτουργίας της κρατικής μας οντότητας. 
Η θέση μας αυτή, δεν πηγάζει από οιασδήποτε μορφής ρατσιστική διάκριση, αλλά πιστεύουμε πως αποτελεί την ελάχιστη ασφαλιστική δικλείδα, στις όποιες πιθανές ορέξεις εξωγενών συμφερόντων που θέλουν να διαβρώσουν την εθνική κυριαρχική μας υπόσταση».
Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες στην πατρίδα που θέλουν να διασωθεί το Γένος, σε αντίθεση με πολλούς ανθέλληνες που θέλουν την πατρίδα έρμαιο των παράνομων μεταναστών και των καθοδηγητών τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου