Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Και όμως! Οι Εβραίοι παρεμβαίνουν για το τι πρέπει να γίνει στην πατρίδα μας! Να κάνετε το Ισραήλ πολυπολιτισμικό κύριοι!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Απίστευτο θράσος επέδειξαν για ακόμη μια φορά οι εν Ελλάδι Εβραίοι!

Ζητούν απ' τα "δημοκρατικά" κόμματα (απ' τους ρουφιάνους τους δηλαδή) να φιμώσουν όποιον αποκαλύπτει τις βρωμιές τους στο τραπεζικό σύστημα και στην Παλαιστίνη!

Εμείς τους απαντούμε ως εξής:

Τι στο διάολο θέλετε εσείς στην Ελλάδα! Να πάτε να κάνετε το Ισραήλ πολυπολιτισμικό, που κάνετε εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να πάρει Ισραηλίνή υπηκοότητα!


Αυτό το τείχος που κτίσατε για να αποκλείσετε τους Παλαιστίνιους δεν είναι φασιστικό;

Τους αντιρατσιστικούς νόμους τους χρειάζεται το Ισραήλ και οι ραβίνοι σας αγαπητοί Εβραίοι!



Ημερησία διαταγή προς τους… ναυτιλομένους του…
συνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κόμμα Καμμένου και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), να αφήσουν στην άκρη τους ψευτο- εγωισμούς και τα βρουν μεταξύ τους ενώπιον του κοινού (για το ντόπιο και το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας) κινδύνου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο). Ιδού:

«Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας, υπάρχει ανάγκη για την αντιμετώπιση των ακραίων πρακτικών και ιδεολογιών.

Θεωρούμε ζωτικής σημασίας θέμα την ενίσχυση της Παιδείας μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που θα δώσουν στους νέους, κυρίως, τη γνώση και τη δύναμη της κρίσης ώστε να μην επιτρέψουν στην αυριανή κοινωνία να διολισθήσει στις ιδεολογίες εκείνες που έγραψαν τις μελανότερες και απεχθέστερες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας στέλνοντας στο βιομηχανοποιημένο θάνατο αθώους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 6.000.000 Εβραίους».

(ΥΓ): Σημαντική παρατήρηση: οι κύριοι του ΚΙΣ, δεν έχουνε πει ποτέ ούτε μία λέξη για τη γενοκτονία που υφίσταται τα τελευταία 65 χρόνια ο μαρτυρικός λαός της Παλαιστίνης. Ούτε καν όταν θύματα της σιωνιστικής μηχανής του θανάτου είναι μικρά παιδιά!

antipliroforisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου