Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Στα όρια παραλογισμού ο Βενιζέλος. Ζητά να απαγορευθεί η διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή!

Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο προσωρινός αρχηγός του πάλαι ποτέ κόμματος και νυν πολιτικού πτώματος των κλεφτών και των απατεώνων, έκανε στα κανάλια κάποιες δηλώσεις για τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νόμο, με τη συνήθη… λογοδιάρροια που τον διακρίνει. 

Μεταξύ των άλλων, ζήτησε ευθέως τη νομοθετική απαγόρευση –μέσω του προωθούμενου "Νόμου του αίσχους"-, όχι μόνο των ιδεών, αλλά και του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή την προσφορά τροφίμων,...ρούχων κ.λπ. σε άπορους Έλληνες, οι οποίοι βεβαίως δε γεννήθηκαν άποροι, το κόμμα του άλλωστε τους έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση.
Ιδού οι πλήρεις δηλώσεις του αλαζόνα και κοινωνικά ανάλγητου Ντούτσε, τις οποίες απέκρυψαν τα καθεστωτικά δίκτυα της διαπλοκής για να τον προστατεύσουν από την οργή του ελληνικού λαού και τη γενική χλεύη:

"… Έχουμε διεθνή υποχρέωση απέναντι στο Συμβούλιο της Ευρώπης, απέναντι στην Ε.Ε., απέναντι στον ΟΗΕ, να έχουμε μια πλήρη νομοθεσία κατά των φιλοναζιστικών συμπεριφορών, κατά των βίαιων ρατσιστικών συμπεριφορών και γιατί έχουμε ένα πολιτικό μόρφωμα στην Ελλάδα, το οποίο είναι απροκάλυπτα ναζιστικό και το οποίο οργανώνει ενέργειες οι οποίες στην πραγματικότητα αποτελούν προσβολή της έννομης τάξης. 


Υποκαθιστά την Αστυνομία, υποκαθιστά τη λειτουργία διαφόρων δικτύων κοινωνικής πολιτικής. 

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία και την ανασφάλεια του κόσμου, αλλά την απάντηση τη δίνει το οργανωμένο κράτος, οι αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες κι όχι οι αυτόκλητοι τραμπούκοι".

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου