Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σσσσσσ...Το ΣτΕ τα βρίσκει όλα συνταγματικά > Επομένως τα κεφάλια μέσα !!!


Οι πάντες, αντιπολίτευση, νομικοί και απλοί πολίτες λένε ότι όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση, μνημόνια, ΠΝΠ, υπερφορολόγηση, επιστρατεύσεις, χαράτσια, εκποίηση δημοσίου πλούτου, κλείσιμο ΕΡΤ, κούρεμα ομολόγων κ.λ.π. είναι αντισυνταγματικά. 

Είναι όμως πράγματι αντισυνταγματικά ή όχι; 


Αν είναι αντισυνταγματικά τότε ....

.....θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους για να ανατρέψουμε την κυβέρνηση, στέλνοντας τους υπεύθυνους στη Δικαιοσύνη,  σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. 

Αν όμως όλα είναι συνταγματικά τότε θα πρέπει να σιωπήσουμε και να τα εφαρμόσουμε αγόγγυστα. 


Ποιος είναι αρμόδιος να μας το πει αυτό; 


Προφανώς τα ελληνικά δικαστήρια και κυρίως τα ανώτατα όπως το ΣτΕ.


Όπως όμως βλέπουμε, το ΣτΕ κρίνει όλες τις ενέργειες της κυβέρνησης ως σύμφωνες με το Σύνταγμα. 


Εφόσον το ΣτΕ τα βγάζει όλα συνταγματικά, τότε δύο τινά συμβαίνουν.


Είτε το Σύνταγμα εφαρμόζεται επακριβώς από την κυβέρνηση, είτε το ΣτΕ παραβιάζει και αυτό το Σύνταγμα βγάζοντας τις αντισυνταγματικές πράξεις της κυβέρνησης ως συνταγματικές. 


Εσείς τι λέτε ότι συμβαίνει;


Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να αλλάξουμε Σύνταγμα και ΣτΕ; 


Μήπως;

1 σχόλιο:

  1. Κάπτεν, καλησπέρα. Έχω ξαναγράψει και καταθέσει δημοσίως, ότι η Δανειακή Σύμβαση με όλα τα παραρτήματά της (ένα από αυτά είναι και το περίφημο Μνημόνιο) και με ότι απορρέει και συμβαδίζει με αυτά, είναι Συνταγματικά κατωχειρωμένα. Όποιος μελετήσει προσεκτικά το Άρθρο 28 παράγραφοι 1, 2 και 3 με την υποσημείωση που το συνοδεύει, του Συντάγματός μας, θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές! Τρία χρόνια τώρα φωνάζω, ότι όλα αυτά που ζούμε από το 2010 και μετά, ήταν χρόνια πριν μελετημένα και προσχεδιασμένα με αποκορύφωμα τις παρεμβάσεις - αλλαγές που έγιναν στο Άρθρο 28 από την Ζ' αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, έτσι ώστε να υπογράφονται διεθνείς συμβάσεις που ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ να είναι νόμιμες και ακόμη σε παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, να μην συνοδεύεται η περίπτωση της Εσχάτης Προδοσίας για τους βουλευτές που θα ψηφίζουν ΝΑΙ σε όλα.Το ΣΤΕ και ο Άρειος Πάγος, έκριναν λοιπόν σωστά. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να πράξουν διαφορετικά, διότι τότε θα έκριναν αντισυνταγματικά! 'Οταν από το 2010 φωνάζω ότι η μόνη διέξοδος από αυτή την θανατηφόρα περιδείνιση που ρίξανε την χώρα μας, είναι μόνο ενιαία εθνική λαική επανάσταση και άμα τη αναλήψη μιας ενιαίας εθνικής λαικής κυβέρνησης, το ΠΡΩΤΟ και το Τελευταίο έργο της θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για άμεση Αλλαγή του Προδοτικού αυτού Συντάγματος. Με άλλα λόγια, μέσα από τις διαδικασίες των εκλογών και μέχρι να βρεθούν αυτοί που θα προτείνουν τη Συνταγματική Αναθεώρηση, δηλαδή στην μεθεπόμενη Αναθεωρητική Βουλή, στη καλύτερη των περιπτώσεων θα χρειασθούν τουάχιστον 8 με 12 χρόνια...Μέχρι τότε η Ελλάδα θα έχει ξεπουληθεί ανεπιστρεπτί...διότι ακόμη και τότε καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να προσφύγει σε καταγγελία και ακύρωση όποιων πράξεων - συμβάσεων κλπ, έχουν συντελεσθεί, εάν πρώτα δεν δικάσει και καταδικάσει όλους όσους ενήργησαν για την τότε (Ζ' αναθ. Βουλή) απόφαση τους, με την ετυμηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Φέξε μου και γλύστρησα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή