Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο έλεγχος των μαζών και η ψυχή του έθνους.

Ο ακήρυχτος πόλεμος που έχει ξεσπάσει χρόνους πολλούς και μεταπολιτευτικούς πιο πίσω και κορυφώνεται στον καιρό των μνημονίων παίρνει διαστάσεις ανεξέλεγκτες.


Το κατοχικό καθεστώς, ευρισκόμενο κάτω από τις διαταγές και τον πλήρη έλεγχο τού σιωνιστικού νεοταξισμού, έχει αναλωθεί σε μια εκτεταμένη επιχείρηση μαζικού ελέγχου και συνθλίψεως τής ψυχής τού Έθνους.

Μια επιχείρηση άκρατου ανθελληνισμού βρίσκεται σε εξέλιξη την ίδια ακριβώς ώρα που οι μηχανές τού πολέμου στα νερά μας ......ζεσταίνονται. Οι πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα τού λαού και την ζωή τού Έθνους κινούνται με περίεργα αργούς ρυθμούς, ενώ πολλές φορές διαστρεβλώνονται και αποκρύβονται. 

Πρόκειται για μια διεργασία που επιτείνει την ανασφάλεια των Ελλήνων και καλλιεργεί την ηττοπάθεια στο έθνος μας με σκοπούς δόλιους.

Οι καθεστωτικοί πολιτικοί εκπρόσωποι τής παγκοσμιοποίησης κι όχι τού ελληνικού λαού κινούνται στην κατεύθυνση τής παγίωσης των αδιεξόδων που οι ίδιοι έσπειραν, θέλοντας να μας πείσουν πως δεν υπάρχουν άλλες λύσεις πλην των δικών τους και πως πρέπει τάχα να υποστούμε τις συνέπειες των δικών τους επιλογών. Οι ανίεροι όρκοι δέσμευσης που έχουν δώσει για την διάλυση τού εθνικού χαρακτήρα τής Ελλάδος και την επίτευξη τής πλήρους υποταγής στο άρμα Νεοταξισμού και Τουρκίας φτάνουν έως την αποσάθρωση τής κοινωνίας μας και την ήττα στο στρατιωτικό πεδίο.

Η εμμονή τους στην ψήφιση τού δήθεν αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και στην εφαρμογή των εθνοκτόνων μνημονίων δεν είναι διόλου ηλίθια και τυχαία. Είναι απολύτως συνειδητές πράξεις προδοσίας και εθνοκτονίας από τύπους με μηδενική ελληνική εθνική συνείδηση. Βολεύει πάρα πολλούς μισητές μας το σύρσιμο τής Ελλάδος στην πολεμική αναμέτρηση υπό όρους ανεπαρκούς ετοιμασίας με ένα κράτος διαλυμένο στις υποδομές του.

Η παραπληροφόρηση για τα δεινά που έχουν επιφέρει τα μνημόνια στην εθνική μας άμυνα και τα εσωτερικά μαχαιρώματα μαζί με τις ανύπαρκτες ενοχές των «κακών» Ελλήνων ενάντια στους λαθρομετανάστες στοχεύουν στην λαϊκή αποδοχή των τετελεσμένων που μας ετοιμάζουν. Τα γεγονότα τής εξεγέρσεως στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη που τελούν σε γνώση των αντιμαχόμενων πλευρών, η περίεργη απαγωγή Τούρκου πολίτη από πράκτορες τής Άγκυρας στην πατρίδα μας και η ύποπτη αυτοκτονία Έλληνα μυστικού αστυνομικού δεν μπορούν να μείνουν πλέον μακριά από το κάδρο των εξελίξεων.

Μια επίπλαστη άνοιξη φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα κάποιων και για την Ελλάδα μας. Όμως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες γυρνούν στα διάφορα «περιούσια» συμβούλια και τις διεθνείς συσκέψεις διατεινόμενοι πως θα φέρουν οπωσδήποτε στο κυνοβούλιο το νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση τού πατριωτισμού και τού εθνικισμού των Ελλήνων. Την ίδια στιγμή λαθρομετανάστες βιάζουν ανήλικες και άρρωστες γερόντισσες ενώ κάποιοι άλλοι εισέρχονται σε μαιευτήρια και νοσοκομεία απαιτώντας το ξεκρέμασμα των ιερών μας εικόνων από τους τοίχους.

Πάρα πολύ σωστά λοιπόν έφερε η Χρυσή Αυγή στην ελληνόφωνη Βουλή κι όχι Βουλή των Ελλήνων την πρόταση νόμου για την πάταξη τού ρατσισμού κατά των Ελλήνων. Και ενώ τα κρούσματα των επιθέσεων με φυλετικό μίσος σε βάρος τού λαού μας αυξάνονται, οι προκλήσεις τού ετοιμόρροπου νεοταξικού άρματος τής Τουρκίας κλιμακώνονται. 

Φθάσαμε στο σημείο να δούμε σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής να πυροβολεί σε βάρος σκάφους τού Λιμενικού μας όταν το τελευταίο επιχείρησε να αποτρέψει την αποβίβαση λαθρομεταναστών σε νησί μας. Κι όλα τούτα όταν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις γνώρισαν την απώλεια ενός Στρατιώτη μας εξαιτίας τής ανατροπής ενός ακόμη παλαιού και κακοσυντηρημένου οχήματος!

Θα σταματήσουμε τον εσωτερικό πόλεμο που δεχόμαστε και θα τσακίσουμε τους εισβολείς, είτε φοράνε διαπραγματευτικό κουστούμι είτε στρατιωτική βαρβαρική στολή. Ο Ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα αφενός μεν να λαμβάνει πλήρη και αληθινή ενημέρωση και αφετέρου να προετοιμαστεί για όσα μέλλουν να συμβούν. Κίνδυνος δεν είναι η αναμέτρηση με το κακό αλλά η έλλειψη προετοιμασίας και η ψυχοτρόπα ηττοπάθεια.

Αυτό που έρχεται είναι η ανατροπή τού κατοχικού καθεστώτος και η πανστρατιά τού Ελληνισμού στην πορεία τής κοινωνικής συνοχής και τής εθνικής αναγεννήσεως από τον Ελληνικό Στρατό και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Είναι η φυσιολογική τάξη πραγμάτων τής Ζωντανής Ελλάδος ενάντια στην νέα αταξία πραγμάτων που θα αποτύχει οικτρά.

Απέναντι στον έλεγχο των μαζών εμείς προτάσσουμε και παρατάσσουμε την Εθνική Φάλαγγα Ανίκητων Ελλήνων. Ενάντια στην λαίλαπα των απίστων προτάσσουμε και παρατάσσουμε την Ορθή Πίστη και Ψυχή τού Ελληνικού Έθνους.

Απέναντι στους δειλούς και τους θρασείς έρχονται οι Γενναίοι Πολεμιστές τής Ελληνικής Φυλής που μάχονται για Χριστό, Μεγάλη Ελλάδα και Ελληνική Οικογένεια. Στις γειτονιές μας και την εξουσία ξένο σώμα κανένα δεν θα μείνει. Σε θάλασσα και ουρανό Έλληνες Πυρπολητές και Αετοί θα στήσουν λεβέντικο χορό που θα απλωθεί έως τα σκλαβωμένα εδάφη μας.

Απέναντι στους προπαγανδιστές τού μίσους ο Εθνικισμός μας προτάσσει την απόλυτη αγάπη για τα παιδιά μας και τον Ελληνισμό ολάκερο. Όπλο μας είναι η απελευθέρωση τής ελληνικής ψυχής από τις ψευτιές και τις μικρότητες. Η Πίστη στον Θεό και στην αλήθεια τού ελληνικού έθνους. Και η αλήθεια της Φυλής μας είναι πως είμαστε ευλογημένοι και ισχυροί, έτοιμοι να γίνουμε πάλι εκπολιτιστές και κυρίαρχοι τής πλάσης με Δίκαιο και Ατσάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου