Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ.Ένταση στη Βουλή μεταξύ Στουρνάρα – Καμμένου .ΚΑΛΟ.

Ένταση στη Βουλή μεταξύ Στουρνάρα – Καμμένου
Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και του Πάνου Καμμένου με αφορμή το θέμα των ομολογιούχων.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρώτησε τον κ. Στουρνάρα αν πληρώθηκε στο 100% ομόλογο σε hedge fund, την ώρα που κουρεύονται ομόλογα μικροομολογιούχων.
Ο κ. Στουρνάρας είπε «δεν απαντώ» για να υψώσουν τους τόνους τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και ο κ. Λαφαζάνης από το ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για «συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποτελειώσουν τη χώρα».
Ο κ. Στουρνάρας απάντησε εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο μάλιστα εξαίρεσε από τις υπεύθυνες δυνάμεις του τόπου, στις οποίες ενέταξε Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ αλλά και ορισμένους ανεξαρτήτους βουλευτές εννοώντας προφανώς όσους έχουν εξαγγείλει δημόσια ότι στηρίζουν την κυβέρνηση..
Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Οιξκονομικών παρομοίασε τυχόν πρόωρες εκλογές με την καταστροφή της χώρας , χαρακτηρίζοντας την πολιτική σταθερότητα αναγκαία για την οικονομική βελτίωση.
 «Η πολιτική σταθερότητα είναι αναγκαία για την οικονομική βελτίωση. Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες πόσο σημαντική είναι η πολιτική σταθερότητα. Αν προσφεύγαμε στις κάλπες , αυτό θα ήταν μεγάλος κίνδυνος για την πορεία της χώρας και το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση» είπε ο κ. Στουρνάρας. 

Αίσθηση πάντως προκάλεσε και η αναφορά της εισηγήτριας της ΔΗΜ.ΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη, η οποία κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στο κόμμα της λέγοντας «Εμείς, ως μέλος της τρικομματικής κυβέρνησης» δείχνοντας ότι η ΔΗΜ.ΑΡ συνεχίζει να θεωρεί εαυτόν κυβερνητικό κόμμα.
Τέλος ο κ. Στουρνάρας έκανε αναφορά και στο θέμα της ΕΡΤ καλώντας όσους βρίσκονται στο ραδιομέγαρο να αποχωρήσουν λέγοντας πως οι απολυμένοι θα λάβουν τις αποζημιώσεις τους μόλις το δημόσιο θα αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία των εργαζομένων που βρίσκονται εντός κτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου