Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ (ΔΑΥΙΔ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ....( ΔΑΝΙΗΛ ) ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ;;;;;

Στην αντικατάσταση του Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ από τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα προχωρεί ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκάλυψε χθες.
Ο Μπαράκ Ομπάμα εκμυστηρεύτηκε την πρόθεσή του να στείλει στην Αθήνα τον Ντέιβιντ Πιρς, μέλος της διπλωματικής ομάδας του State Department, που είναι σήμερα αναπληρωτής Ειδικός Απεσταλμένος για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Την περίοδο 2011-2012 ο Ντέιβιντ Πιρς βρέθηκε ως ειδικό προσωπικό στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ, ενώ διετέλεσε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αλγερία την περίοδο 2008-2011.
Από το 2005 έως το 2008 ήταν σύμβουλος πολιτικών θεμάτων στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρώμη, περίοδο κατά την οποία στάλθηκε για ειδική αποστολή και στο Ιράκ, προκειμένου να συνδράμει τον τότε πρέσβη των ΗΠΑ στη Βαγδάτη, Ράιαν Κρόκερ.
Από το 2003 μέχρι το 2005 βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ, ενώ έχει περάσει ακόμη από τη Δαμασκό, το Ντουμπάι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, διετέλεσε συντάκτης ενώ κατείχε και διευθυντικά πόστα στα παρακάτω ΜΜΕ: “The National Geographic Society”, “The Washington Post”, “United Press International”, “The Rome Daily American”, ” The Associated Press in Ohio”.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου