Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

ΝΑΤΟΣ! ΝΑΤΟΣ! Ο ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΒΙΝΤΕΟ...(ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΩΩΩ)

«Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου»! (τι τα ήθελα τα Ζάππεια;)

Ο μεν κ. Τζαμτζής είπε στην Ραχήλ τη σαλονικιά, «σκάσε μωρή διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ, θα μας κλας..ς τα αρχί..α», και πριν αλέκτωρ ‎φωνήσει τρεις, ο Βαγγελάκης Σαμαράς ο πασοκοσώστης , είπε από τη ΝΕΡΙΤ του κ. Καψή, κάνοντας αυτοκριτική:  «Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου».

Αυτό είναι το ΗΘΟΣ της εξουσίας. Αφού τα έκαναν μπορντέλο ομιλούν ως οι θαμώνες του.

Το απόλυτο ρεζιλίκι ,όμως ήταν το ότι ο «πρωθυπουργός»-κλητήρας έλαβε άδεια από την Κομαντατουρ της Τρόικα να ανακοινώσει τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ώστε να υποδεχθούν με Ωσαννά οι ταβερνιάρηδες τον σακάτη, αλλά ένα σαρδάμ, τον έκανε να εξοργιστεί, βγήκε από το κάδρο λέγοντας «πρέπει να το ξαναπώ» και οι τηλεθεατές τον άκουσαν να φωνάζει : 

«Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου» , και αμέσως μαύρο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόπηκε στο αέρα η μετάδοση του μηνύματος...
Μαλάκα ! Γαμώ το κεφάλι μου» πρέπει να τους πουλήσω Όραμα . Σκέφτηκε ο κλητήρας-πρωθυπουργός διότι η Frankfurter Allgemeine Zeitung το είπε ξεκάθαρα.

«Ο Σαμαράς δεν έχει την αξιοπιστία να ενσαρκώσει μια νέα αρχή, επειδή το κόμμα του και προφανώς και ο ίδιος ήταν στο παρελθόν μπλεγμένοι σε ένα σύστημα πελατειακών σχέσεων (με τη Ζήμενς;) και παρά την πρόοδο που συντελείται, και που αφορά κυρίως τη μείωση των ελλειμμάτων και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, η Ελλάδα δεν έχει μπει ακόμη στο δρόμο της ανάπτυξης. 

Η χώρα χρειάζεται ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο δεδομένου ότι οι κατευθυντήριες γραμμές της περασμένης δεκαετίας –προσλήψεις στο δημόσιο, όλο και περισσότερα δάνεια- οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. 

Δυστυχώς μέχρι στιγμής ο Σαμαράς δεν κατάφερε να υποδείξει στους Έλληνες αναπτυξιακές προοπτικές. 

Για το μέλλον της Ελλάδας όμως θα ήταν πολύ σημαντικό να υπάρχουν οράματα στα οποία να πιστεύουν οι πολίτες. 

Στην παρούσα φάση ο Σαμαράς έρχεται αντιμέτωπος με τις προεκλογικές του υποσχέσεις, όταν υπεραμυνόταν των κεκτημένων». 

Αυτά θα του πει και ο Σακάτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου