Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Λαγός τη φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του».

undefined
Φωτογραφία από:www.sakketosaggelos.gr -
του Δημήτρη Στεργιούλη
Επίτιμου Διευθυντή 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου
“¨ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ
.

O Axμέτ Νταβούτογλου , υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, απροκάλυπτα, απροσχημάτιστα, ασύστολα και ανερυθρίαστα και από καιρού εις καιρόν εκσφενδονίζει λεκτικές ρουκέτες σε βάρος της πατρίδας μας και ονειρεύεται τουρκοποίηση τόσο της Δυτικής Θράκης, όσο και των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών μας.

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του , που λίαν προσφάτως είδαν το φως της δημοσιότητας, η υλοποίηση των σχεδιασμών του δεν μπορεί να επεκταθεί σε βάθος χρόνου πέραν της δεκαετίας.Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πώς αντιμετωπίζει το Υπουργείο Εξωτερικών της Πατρίδας μας τις ιταμές αξιώσεις των Τούρκων.

Πάντως ο Νταβούτογλου εκτός του ότι είναι αμετροεπής, υπερόπτης , αλάστωρ και υπερφίαλος είναι και ανιστόρητος.
Ας τολμήσει λοιπόν να επιχειρήσει υλοποίηση των σχεδιασμών του και τότε θα δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του.

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με το θλιβερό αυτό οντάριο της Τουρκίας. Του θυμίζω όμως μερικά ονόματα Ελλήνων και ας φροντίσει να μάθει την ιστορία του καθενός .

Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μακρυγιάννης, Μπότσαρης, Ανδρούτσος, Υψηλάντης , Μπουμπουλίνα, Μαυρογένους, Νικηταράς, Μιαούλης, Δήμος Τσέλιος, Διάκος, Κουντουριώτης, Τζαβέλλας, Παπαφλέσσας, Κατσαντώνης, Δίπλας. Αρκούμαι μονάχα σ’ αυτούς, γιατί αν συνεχίσω ο κατάλογος θα τραβήξει σε μάκρος.

Αν πάλι αυτό το θλιβερό υποκείμενο που ακούει στο όνομα Νταβούτογλου, έχει τη σφαλερή άποψη ότι αυτοί τους οποίους κατονομάζω ανήκουν σε καιρούς αλλοτινούς και περασμένους και ότι η Ελλάδα την σήμερον ημέραν πένεται , τον διαβεβαιώνω ότι , αν οι καιροί και οι περιστάσεις το επιβάλλουν τούτος ο τόπος έχει τη δυνατότητα να γεννήσει πολλούς Κολοκοτρωναίους και Καραϊσκάκηδες , που θα βγουν ως πρωτοχορευτές στα ψηλαλώνια της λευτεριάς και της αξιοπρέπειας.

Αυτά τα ολίγα αντί άλλης απάντησης στο ουτιδανό και αμετροεπές ανθρωπάριο της Τουρκίας , τον Αχμέτ Νταβούτογλου, που κομπάζει σαν ινδιάνος.

Επέστη , θαρρώ, το πλήρωμα του χρόνου που θα πραγματωθούν οι προφητείες των αγίων της πίστης μας και που η Ανατολική Θράκη, το κατεχόμενο βόρειο μέρος της Κύπρου, η Κωνσταντινούπολη, η Μικρά Ασία και ο Πόντος , αρχαίες κοιτίδες του Ελληνισμού, θα απελευθερωθούν από το βέβηλο λεηλάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου