Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απαγόρευση συναθροίσεων από την ΓΑΔΑ με στόχο την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Επιχειρούν να θέσουν εκτός νόμου την Αλληλεγγύη στους Έλληνες το θλιβερό καθεστώς του Μνημονίου. Εκτελώντας άνωθεν εντολές ο ΓΑΔΑαρχης απαγόρευση κάθε συνάθροιση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αττικής με στόχο να πλήξει την σημερινή διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής. 

Οι λόγοι που επικαλείται η ανακοίνωση είναι γελοίοι: Οι άποροι, άνεργοι, πολύτεκνοι συμπατριώτες μας θα έρχονταν στην Πλατεία Αττικής για να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και όχι για να απειλήσουν την Δημόσια Ασφάλεια.
 Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τις τακτικές που σκαρφίζονται για να περιορίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν περιορίζεται ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση. 


Για το σημείο τελέσεως της διανομής τροφίμων θα σας ενημερώσουμε εντός ολίγου με επίσημη ανακοίνωση. 


Σας παραθέτουμε επίσης, από την επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, την κατάπτυστη ανακοίνωση:ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ


Αθήνα, 24 Ιουλίου 2013ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑνακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.Από το site της Χρυσής Αυγής
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου