Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ EUROBANK KAI ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ....Ετοιμάζουν την Eurobank για τους Γερμανούς..

eurobank
Τα γερμανικά συμφέροντα για να μπορέσουν να ελέγξουν το παιγνίδι στην Ελλάδα χρειάζονται μια μεγάλη συστημική τράπεζα.

 Ο σχεδιασμός ήταν να ελέγξουν την Εθνική Τράπεζα, σχέδιο που είχε προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά ο συμβολισμός δεν θα έβγαινε πολιτικά. 

Θα ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση της «κατοχής» της Ελλάδας από τη Γερμανία, κάτι που δεν είναι επιθυμητό ούτε από το Βερολίνο, ούτε από το Μαξίμου.

Έτσι, προέκυψε η Eurobank, στην οποία επί Λάτση ήταν μέτοχος η Deutsche Bank. 


Και τώρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την ετοιμάζουν για τους Γερμανούς, μάλλον την Deutsche Bank. 

Έτσι, παίρνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τις αποταμιεύσεις του ελληνικού λαού και την Proton Bank (άνω των 11 δισ ευρώ).

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας άλλαξε χθες το πρωί τους όρους του διαγωνισμού για το ΤΤ και να δεχθεί προσφορές μόνο σε μετοχές και όχι με μετρητά, απόφαση που ευνοεί μόνο την Eurobank και όχι τις άλλες τρεις τράπεζες που υπέβαλαν προσφορές. 

Αυτό αντιβαίνει κάθε λογική ιδιωτικοποίησης και κρατικών εσόδων και είναι από κάθε άποψη ελέγξιμο. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο βδομάδες είχε παραιτηθεί το Νο2 του ΤΧΣ, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Μάριος Κολιόπουλος, επικαλούμενος νομικά κενά στις διαδικασίες…

Η απόφαση του ΤΧΣ για το Τ.Τ. αναμένεται μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, αφού τότε είναι η προθεσμία που έχει θέσει η τρόικα για την πώληση του Τ.Τ. και της Proton


5 σχόλια:

  1. την προτον την αποροφησε η Εθνική τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελο λεφτα συμερα ειναι αμακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προχθές έβγαλα τα λεφτά μου από την τράπεζα και μου τα κλέψαν χθές από το σπίτι, τι να κάνω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα καλά αυτή η σήμανση μούκανε το σπίτι μαύρο από τα απωτυπώματα ,πείτε μου έχω ελπίδες να τους βρούνε και να μη φόραγαν γάντια ; δώστε μου μια ελπίδα θα βρώ τις οικονομίες μου τις μάζευα 10 χρόνια , έχω απελπιστεί γράφετε τόσα πράγματα εμένα τον πόνο μου ποιος θα τον ακούσει ; η αστυνομία μου είπε να περιμένω λίγες μέρες θα τους βρώ άραγε ;ονομάζομαι γιάννης ζαγοραίος υποφέρω που θα βρώ τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ναι τρεξτε να βγαλετε τα λεφτα σας απο τις τραπεζες για να ξερογλυφονται ολα τα πρεζονια-κλεφτρονια-δολοφονοι και βουλγαρορουμανοι... Καλιτερα να τα χασεις στην τραπεζα οπου θα μπορεις να αποδειξεις τι ειχες , αν οχι εσυ τοτε το τρισεγγονο σου.
    ΥΓ. Γεννατε γιατι χανομαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή