Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Επόμενη στάση...ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !!!..

undefined
     Επιστροφή αυτές τις μέρες για τους περισσότερους στο αβίωτο λόγω κρίσης και καύσωνα ''κλεινόν άστυ'', αλλά και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα.

     Μία επιστροφή που συμπίπτει με τηνκορύφωση της ''εργασιομανίας'' της κυβέρνησης.
     ''Προχωρούμε μπροστά κι όποιος αντέξει'', έριξε την βαρύγδουπη βλακεία του ο ''πρωθυπουργός'' κηρύσσοντας το τέλος των διακοπών.

     Όπου ''εργασιομανία'' και ''μπροστά'' εννοούν την απομύζηση, καταρράκωση, δίωξη, φυλάκιση, κατάσχεση ακίνητης περιουσίας, τελική εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

     Κι όλα αυτά για ποιόν λόγο;  Για να' χει η Γερμανία πρωτίστως, 100 δις ευρώ ΚΕΡΔΗ από την κρίση των χωρών του νότου!Και βεβαίως για να μην διαλυθεί το πιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα παγκοσμίως!

     Οι λίγες αυτές μέρες διακοπών για όποιους μπόρεσαν, ήταν μιά στάση, μιά ανάσα. Μία φευγαλέα χίμαιρα ευτυχίας, που θα σβήσει σε μερικές μόνον ώρες με την επιστροφή.

     Η επόμενη στάση πρέπει να είναι στο Σύνταγμα!

     Και δεν εννοούμε μόνο αυτό που λένε τα μεγάφωνα στο μετρό: ''επόμενη στάση, Σύνταγμα'', αλλά κυρίως στάση με την έννοια της εξέγερσης, της ανταρσίας.

     ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ !

     Τα κυβερνητικά σκύβαλα έχουν πάρει φόρα και ζητούν όλο και περισσότερα, όλο και πιό παράλογα, όλο και πιό αντισυνταγματικά πράγματα.

     Έχουν αποθρασυνθεί από την καρτερία και την αναποφασιστικότητα του λαού και''θεσμοθετούν'' απαιτήσεις ουσιαστικά ανύπαρκτες και πρακτικά ανεφάρμοστες.

     Καταστούν με το έτσι θέλω, όλον τον λαό παράνομο, υπόδικο, ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΥΠΟΛΟΓΟ !!

     Πρέπει να μπει ένα φρένο.

     Αν ο λαός δεν στασιάσει δεν θα υπάρξει γι αυτόν επόμενο καλοκαίρι!

     Ούτε καν επόμενος χειμώνας..

     Υ.Γ.  η στάση για την οποία μιλάμε αποτελεί ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Ενός Συντάγματος που ήδη έχει καταλυθεί από την ίδια την κυβέρνηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου