Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΡΒΕΛΕΡ "όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης....

Η σύζυγος του ανθέλληνα ΕΒΡΑΙΟΥ και επίσης ανθελληνίδα κομμουνίστρια ΑΡΒΕΛΕΡ δεν χάνει στιγμή που να μην ρίξει χολή εναντίων του αρχαίου Ελληνικού κόσμου και να υμνεί τον διεθνισμό , ΛΕΕΙ να σταματήσουμε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες , είμαστε ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ κλπ δλδ είμαστε Ρωμιοί ΡΟΜΑΝΟΙ .

Συντρόφισσα Ελενίτσα, στον Εβραίο μασόνο άνδρα σου τον Ιάκωβο Αρβελέρ που σε διόρισε Πρύτανη τολμούσες....
.... να πείς πως οι σημερινοί Εβραίοι που ισχυρίζονται πως είναι Φυλετικοί Απόγονοι του Αβραάμ και του Μωϋσή, είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ;


Εδώ η φράση της αρβελέρ: Φασίστες όσοι λένε πως είναι φυλετικά Έλληνες....

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο είναι από την  εκπομπή του «Mega» με φιλοξενούμενη την συνταξιούχα Πρύτανι της Σορβόνης, Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.

Αν έχετε την υπομονή να δείτε και τα 4 λεπτά του βίντεο, θα σοκαριστείτε βλέποντας πόσο μισούν την Φυλετική Συνέχεια των Ελλήνων οι Αριστεροί και οι Χριστιανοί. Έχουμε και λέμε:

1) Στο 0:25 του βίντεο η εσχατόγρια Αρβελέρ (χήρα του μακαρίτη Γαλλο-Εβραίου αξιωματικού Ζάκ Αρβελέρ) αποκαλεί «ένδοξα πτώματα» τους Αρχαίους Έλληνες Σοφούς που ξεστράβωσαν την Ευρώπη.

2) Στο 0:38 του βίντεο η κομμουνίστρια Αρβελέρ λέει επί λέξει: «Στην Ρώμη δεν άκουσα ποτέ, εκτός από τους Φασίστες, να λένε ότι είμαστε η Αυτοκρατορική Ρώμη»!..      
3) Στο 1:37 του βίντεο, ο κομμουνιστοσυμμορίτης Γιώργος Οικονομέας της λέει κάτι για την Ελληνική Φυλή. Η βρωμόγρια Αρβελέρ «τα παίρνει στο κρανίο» και του απαντά: «Αφήστε την Φυλή και το DNA… 

Κάποτε σε μία διάλεξη, είπα η Ελλάδα Πνεύμα και όχι Αίμα. Και ήτανε μέσα στρατιωτικοί και μού λένε: – Μα, κυρία Αρβελέρ, τώρα με το DNA, θα αποδείξουμε ότι είμαστε απόγονοι του Πλάτωνα!.. Λέω, προσέξτε μήπως το DNA το Ελληνικό βρεθεί περισσότερο στην απέναντι ακτή του Αιγαίου… Αν σκεφτήτε πόσοι Εξισλαμισμοί εθελούσιοι έγιναν στην εποχή την Βυζαντινή…»

4) Στο 2:34 η 86χρονη Αρβελέρ λέει κάτι σωστό για τους βρωμερούς Χριστιανούς που αφορίσανε τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

5) Στο 3:35 του βίντεο, η Ελενίτσα η Αρβελέρ ρωτάει τον χριστιανοαριστερό Δημήτρη Καμπουράκη αν δέχεται πως είναι Απόγονος του Περικλή. 

Και ο βρωμερός Καμπουράκης σπεύδει να δηλώσει: «Όχι, δεν το δέχομαι καθόλου αυτό εγώ»!..

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την κυρία Αρβελέρ, λίγο πρίν μπεί στον Τάφο: 

Συντρόφισσα Ελενίτσα, στον Εβραίο τον άνδρα σου τον Ιάκωβο Αρβελέρ, τολμούσες να πείς πως οι σημερινοί Εβραίοι που ισχυρίζονται πως είναι Φυλετικοί Απόγονοι του Αβραάμ και του Μωϋσή, είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου