Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο κύριος Προβόπουλος δείχνει σημάδια πανικού. Και έχει απόλυτο δίκιο...

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/10/6ee80-provopoulos.png?w=293&h=230Οι κωμικές αράδες που εμφανίστηκαν σε γνωστές διαπλεκόμενες φυλλάδες με σκοπό να υπερασπιστούν τον κύριο Προβόπουλο, δείχνουν μεγάλο πανικό. 


Μέχρι στιγμής ο κεντρικός τραπεζίτης επεδίωκε να περνά την εικόνα του “ατσαλάκωτου” στα ΜΜ”Ε” που είχε την δυνατότητα να επηρεάσει. 


Τα περισσότερα δηλαδή. 


Προχθές όμως, οι ίδιες εφημερίδες που σύντομα θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα θαλασσοδάνεια που έχουν πάρει για να λειτουργούν, παρουσίασαν τον κύριο Προβόπουλο ως θύμα τρομακτικών, αόρατων εχθρών, που είχαν την δυνατότητα να επηρεάσουν μεγάλες εφημερίδες για να πλήξουν το “κύρος” του. 


Αυτό δείχνει πως ο κύριος Προβόπουλος πλέον φοβάται.


Δυστυχώς, όχι τους........ Έλληνες, αφού η ασπίδα της διαπλοκής συνεχίζει να τον προστατεύει ακόμα και από ακέραιους εισαγγελείς. 


Τους ξένους φοβάται ο κύριος Προβόπουλος και αυτή του την φοβία ήλθε να προσωποποιήσει το προσφατο άρθρο των ΝΥΤ. 


“Μπορεί ο κύριος Προβόπουλος να παραμένει ατιμώρητος στην Ελλάδα, αυτό όμως δεν θα συμβεί και με την δικαιοσύνη άλλων χωρών” ήταν το “ζουμί” του άρθρου.


Κοινώς, μπορεί ο κύριος Προβόπουλος να είναι ο αρχιτέκτονας της καταστροφής μας, αλλά τα σκάγια πήραν και ορισμένους σοβαρούς επενδυτές του εξωτερικού. Δεν είναι όλοι Κλίντον, Σόρος και Deutsche Bank βλεπετε.


Και αυτά δεν είναι κούφια λόγια, αν θυμηθούμε και το μέγα σκάνδαλο Siemens. Ήλθε στο φως από την Αμερικάνικη και όχι την Ελληνική πολιτεία, η οποία άφηνε Χριστοφοράκους να φτερουγίζουν σαν ελεύθερα πουλιά.


Σε λίγο, οι ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται γύρω από το τεράστιο σκάνδαλο του PSI και της δικαστικής έρευνας που τώρα ξεκινά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου