Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τι περιμένουμε από ένα δοτό και ενδοτικό πολιτικό σύστημα ;

Το «παιχνίδι» των εκλογών παιζόταν πάντα με τους όρους αυτών που ελέγχανε και λεηλατούσαν τις ζωές μας και δεν ήταν άλλοι παρά κάποια επιχειρηματικά ή κερδοσκοπικά συμφέροντα εντός ή εκτός της χώρας.

Πάει καιρός που οι ιδεολογίες προδόθηκαν στην πράξη και μόνο ως «όπιο», ως φαντασίωση και αυταπάτη λειτουργούν στη συνείδηση όλων μας. 


Φυσικά το επικοινωνιακό τους παιχνίδι τις επικαλείται ακόμα, για να παγιδεύει τις συνειδήσεις πάντα στα πλαίσια ενός πολωμένου και ψυχολογικά ελεγχόμενου πολιτικού κλίματος με τη βοήθεια του αδίστακτου μηχανισμού της προπαγάνδας των ΜΜΕ.

Ακόμα αυτή η φιέστα των εκλογών παίζεται με όρους life style κι ενός απατηλού διαχωρισμού των λαικών συμφερόντων, που όμως πάντα είναι κοινά από τη φύση τους.

Οι εκλογές σήμερα σε ένα καθεστώς γενικευμένης και πλήρους ανομίας με τους επικυρίαρχους ουσιαστικά να ελέγχουν ασφυκτικά τα πολιτικά πράγματα, τι ακριβώς θα μας προσφέρουν; 


Μήπως απλά θα νομιμοποιήσουν όλες τις παρανομίες του καθεστώτος ,για να μας οδηγήσουν σε μια πιο ζοφερή κόλαση από αυτή που ζούμε; 

Και το χειρότερο είναι ότι θα νομιμοποιήσουν μια και καλή τις δεσμεύσεις του προηγούμενου καθεστώτος,που παρέδωσε αμαχητί τη χώρα και το λαό της στα νύχια των πιο αδίστακτων κερδοσκόπων! 

Αυτό θα συμβεί, γιατί απλά με τις εκλογές εξασφαλίζεται ....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να αλλάξει ή να ακυρώσει τις προηγούμενες δεσμεύσεις. 

Με άλλα λόγια « θα αλλάξει ο Μανωλιός ,και θα βάλει τα ρούχα αλλιώς» ή το πολύ πολύ θα δώσει κάτι για δόλωμα ,προκειμένου να «θάψει» έναν ολόκληρο λαό κάτω από τα ερείπια και να παραδώσει τη χώρα σε ένα αέναο ,παράνομο και απεχθές χρέος, ως δουλοπαροικία χρέους των δανειστών ,και να την ξεπουλήσει. Αυτό θέλουμε λοιπόν για τη χώρα και για εμάς;

Είναι πλέον ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας με λαικό ξεσηκωμό, Γενική πολιτική απεργία, λειτουργικές καταλήψεις και στάση πληρωμών. Άλλη διέξοδος δεν υπάρχει για τη χώρα και το λαό της από το να διεκδικήσουμε στην πράξη την εθνική και νομισματική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία. Το ΔΝΤ μας το είπε επανειλημμένα πια.« Η Ελλάδα θυσιάζεται για να σωθεί το ευρώ και οι ευρωπαικές τράπεζες». 


Η Ελλάδα τελειώνει. Πόσο ακόμα θα «παίζουμε» στο δικό τους «γήπεδο», αναθέτοντας σε άλλους τη ζωή και την τύχη μας; Τι περιμένουμε από ένα δοτό και ενδοτικό πολιτικό σύστημα ;Αυτοί θα πασχίσουν με κάθε τρόπο να μας ξεγελάσουν και να διασωθούν, γιατί διαφορετικά ακυρώνονται στην πράξη και υφίστανται τις συνέπειες της λαικής οργής.. Εμείς τι κάνουμε; 

Θέλουμε τη συνέχεια αυτού του κράτους που μας πεθαίνει ζητώντας εκλογές; Θέλουμε να παραδώσουμε την πατρίδα και τις ζωές μας στους επικυρίαρχους ευρωκράτες; Ή ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Η απάντηση από όλους μας δε μπορεί να είναι άλλη από την παρακάτω.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ, ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ. 


Άλλη λύση δεν υπάρχει, παρά η κατάκτηση από εμάς τους ίδιους της εθνικής μας ανεξαρτησίας κι αξιοπρέπειας ,η έξοδός μας από την ευρωζώνη και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. 

Είναι πια θέμα επιβίωσης η ενότητα όλων μας για τη διεκδίκηση της πατρίδας και της ζωής μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου