Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

BINTEO.Ακούει κανείς ταγός της Δικαιοσύνης;;;; Αυτή η σαπίλα πρέπει όχι μόνον να φύγει άμεσα, αλλά και να πληρώσει!

 Δείτε μέ προσοχή τό παρακάτω video, ακούστε τά ονόματα καί βγάλτε συμπέρασμα γιά τήν βρώμα καί σαπίλα όλων όσων ασχολήθηκαν καί ασχολούνται μέ τήν πολιτική στήν χώρα μας, όλους όσους ακόμη καί σήμερα διαφεντεύουν τήν χώρα. 

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες καί επιχειρηματίες οί οποίοι οδήγησαν τήν χώρα καί τόν λαό στό σημερινό ολοκαύτωμα καί τήν δολοφονία περισοτέρων τών 5.000 συμπολιτών μας. 

Ο Γ. Κουρής τά γνώριζε αλλά δέν μίλησε έως τώρα (τώρα πού τόν στρίμωξαν… μέ τήν προσωρινή φυλάκισή του…). 

Υπήρξε καί συνέταιρος τού Μητσοτάκη…(δέν απάντησε όμως στό σχετικό ερώτημα). 

Ολοι πήραν μέρος στό πάρτι .....
...τής καταλήστευσης, στήν μεγάλη ληστεία τού χρηματιστηρίου. 

Ο Αχιλέας Καραμανλής κέρδισε μάλιστα 1 δίς. 

Ομιλεί καί κατονομάζει τόν κο Σάλα (τής τράπεζας Πειραιώς, τόν Περικλή Παναγόπουλο, τόν Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο…! 

Η ο Γ.Κουρής λέει ψέμματα η όλα τά αναφερόμενα ονόματα θά πρέπει νά λογοδοτήσουν γιά αυτό τό έγκλημα καί μάλιστα από δόλο. 

Ετσι κυβερνιέται ο τόπος μας φτωχοποιημένε, ταλαιπωρημένε λαέ.

Δέν υπάρχει κανένας εισαγγελέας τού Αρείου Πάγου νά κινηθεί αυτεπάγγελτα;  

Αξιοσέβαστη κα Ευτέρπη Κοτζαμάνη; 

Τά τεράστια κακουργήματα δέν έχουν παραγραφεί καί τίθενται στήν διάθεσή σας διά τής δημοσιότητας….!


Αυριανή, Άλτερ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., Ανδρέας, Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής και πολλά άλλα αναφέρει ο Γιώργος Κουρής που μιλάει "εφ όλης της ύλης" στην εκπομπή του Contra Chnnel "Επί του πιεστηρίου" (27/6/2013). Συμμετέχει ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος (δικηγόρος του Γ. Κουρή).

3 σχόλια:

  1. σε περιόδους κατοχής όπως ειναι ετούτη που διανύουμε τώρα στην ελλάδα, τα χρέη και τις ευθύνες προς την πατρίδα δεν τα χουν μόνον οι δικαστικοί αλλά ο κάθε πολίτης , ενω ξερουμε απο την ιστορία , οτι μετα απο καθε κατοχη έρχετε εμφύλιος ........ δες ..., Υπαίτιοι ηθικοί αυτουργοί για τα παιδιά που σκοτώθηκαν είναι όσοι(πολίτες και πολιτικοί) συγκαλύπτουν ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΎΠΤΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΛΑΌ , την απο 24\11\2011 δικογραφία εσχάτης προδοσίας ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΑ 173 ΒΟΥΛΕΥΤ'ΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗς ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ,σε άμεση συνέργεια με τους δημοσιογράφους όπου τα καθάρματα, δολίως, κακουργηματικά , έχοντας πλήρη γνώση των πράξεών των και με πρόθεση να πυροδοτήσουν εμφύλιο . προσπαθούν τα τομάρια να ξεσηκώσουν τους τηλεθεατές των κατά της χα ..ΠΟΝΤΆΡΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΎΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΟΥΔΗ. ............ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.....ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ, ....ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ ,ΕΘΝΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ.. ΔΕΙΤΕΤΟhttps://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF/570728096303876

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Γιώργος Κουρής περιέγραψε πολύ γλαφυρά την κατάρα του Τόπου που λέγεται ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ. Ο δικηγόρος του κ. Δημητρακόπουλος, καμώνεται πως δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα!!
    Όθων Ιακωβίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλά ο κουρής; με τι θράσος; Αυτός έπρεπε να ηταν φυλακη κι οχι να μας το παιζει επαναστατης και αντιστασιακος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή