Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μυστικές υπηρεσίες και σχέδιο πολιτικής εκτροπής...

Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και απόλυτα χορογραφημένη επιχείρηση με στόχο την πολιτική εκτροπή. 

Πρόκειται για μια επιχείρηση στην οποία όπως όλα δείχνουν, η ανάμειξη των μυστικών υπηρεσιών και των ξένων σκοτεινών κέντρων είναι άμεση.

Το είπαμε χθες πρώτοι απ όλους. 


Το επαναλαμβάνουμε και σήμερα πως αυτή η δολοφονία, ανοίγει το δρόμο για επικίνδυνη πολιτική εκτροπή…
Αυτό που σηματοδοτεί αυτή τη διαπίστωση, δεν είναι μονάχα ο συγκεκριμένος στόχος που επελέγη από τους σκοτεινούς μηχανισμούς του παρακράτους που δρα ασύδοτα στη χώρα μας.

Είναι και τα ίδια τα πρώτα ευρήματα, που δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας.


Το πρώτο εύρημα αφορά στο ίδιο το όπλο που χρησιμοποιήθηκε. 


Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για όπλο τύπου ZASTAVA, πράγμα που σημαίνει πως η ταυτότητά του δεν διαχέεται μέσα στα εκατοντάδες χιλιάδες καλάσνικωφ που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας, αλλά συμπιέζει δραματικά το εύρος των κύκλων μέσα στους οποίους εν δυνάμει μπορούν να διακινούνται τέτοια όπλα. 

Επομένως από μόνο του αυτό το στοιχείο παραπέμπει σε… 

Σκοτεινό μηχανισμό που δεν δρα απλά ως δολοφονική συμμορία, αλλά διαθέτει κέλυφος προστασίας που δεν αποκλείεται να συνδέεται με μυστικές υπηρεσίες ακόμη και αλλοεθνείς.

Το δεύτερο εύρημα αφορά στη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονική επίθεση. Πρόκειται για μοτοσικλέτα που εκλάπη το 2000. Πριν από 13 χρόνια δηλαδή. 


Αυτό σημαίνει πως οι δράστες της δολοφονίας, αποτελούν τμήμα μιας νεότερης γενιάς αποφασισμένων δολοφόνων που εκτελούν υπηρεσία διατεταγμένη, και ως τέτοια δεν είναι τα ίδια πρόσωπα που 13 χρόνια πριν μερίμνησαν για την κλοπή.

Επομένως, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολυσύνθετο πρόβλημα.
Ή έχουμε μια οργάνωση διαχρονική και με βιολογική συνέχεια γενεών στα μέλη που την συναπαρτίζουν…


Ή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ανάθεση μιας σκοτεινής «εργολαβίας», που μερίμνη συγκεκριμένου μηχανισμού, ανατέθηκε για να πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη ομάδα των φονιάδων.

Συμπερασματικά…


Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και απόλυτα χορογραφημένη επιχείρηση με στόχο την πολιτική εκτροπή. Πρόκειται για μια επιχείρηση στην οποία όπως όλα δείχνουν, η ανάμειξη των μυστικών υπηρεσιών και των ξένων σκοτεινών κέντρων είναι άμεση.

Επομένως…


Αν αυτό το επικίνδυνο πολιτικό σκηνικό, δεν αφυπνίσει την κοινωνία, το μαζικό κίνημα και τις πραγματικά πατριωτικές δυνάμεις του τόπου, τότε σύντομα θα βρεθούμε όλοι μας μπροστά σε δυσάρεστες και απρόβλεπτες εξελίξεις

Δείτε πόσο εγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει για τα τεκταινόμενα...


ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ???

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου