Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ιδού γιατί «ξέμενε» από ρεύμα η μισή Πελοπόννησος! Πακιστανοί έκλεψαν τα πάντα...

Πιάστηκε τελικά ο Πακιστανός που ρήμαξε μετασχηματιστές της ΔΕΗ αξίας 100.000 ευρώ γιατί δεν είχε να ....φάει!!...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, εννέα κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που είχαν συμβεί το πριν από ένα χρόνο περίπου, σε αγροτικές περιοχές της Αιγιάλειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Πακιστάν, ηλικίας 36 ετών για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.


Ειδικότερα από τον Αύγουστο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 ο 36χρονος μαζί με άλλους συνεργούς του που αναζητούνται, αφαίρεσε από αντλιοστάσια και πυλώνες της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στην Αιγιάλεια εννέα τεράστιους μετασχηματιστές....

.....από τους οποίους αφαιρούσε το χαλκό.

Το περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από την παράνομη δράση τους ξεπερνά της 100.000 ευρώ, ενώ οι κλοπές πραγματοποιήθηκαν κυρίως σε αντλιοστάσια του ποταμού Κράθη και πυλώνες στην Ποροβίτσα και στον Άνω Πλάτανο.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας προέκυψε ότι, ένας από τους δράστες των κλοπών είναι ο 36χρονος Πακιστανός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του και την εμπλοκή του σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου