Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΕ ΙΣΧΥΡΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.

«Ο ΕΛΕΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΛΕΙΑΣ» 

ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ..
10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ; 


ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ;

Πάγκαλος σε διατεταγμένη υπηρεσία εξυπηρετώντας το υπάρχον πολιτικό σύστημα. 

Μία με τις επικίνδυνες και ύποπτες φανφάρες του περί «παρακολουθήσεων - ανάμεσα στα κρουασάν - πρεσβειών και πρόξενων στην Ελλάδα και στην Τουρκία», μία χυδαιολογώντας κατά γυναικών βουλευτίνων που κάθονται πάνω στα μυτερά κάγκελα της ΕΡΤ και χθες επιχειρώντας να κατατρομοκρατήσει τα λαϊκά συντηρητικά στρώματα ότι θα κλείσουν οι τράπεζες και θα αδειάσουν τα σούπερ μάρκετ από…
μακαρόνια, εάν συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Ο αποτυχημένος ξωμάχος της πολιτικής ξέρει τι κάνει. Τζογάρει στις κατοχικές μνήμες γερασμένων ηλικιακά ψηφοφόρων καλλιεργώντας τους σύνδρομα πείνας. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον εγγονό του κατηγορούμενου ως δοσίλογου της Κατοχής, στρατηγού Πάγκαλου, φύτρα μολεμένων προγόνων που έχουν την απεμπόληση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο αίμα τους.

Αναγνώστης του makeleio.gr μου απέστειλε πρόσφατα μήνυμα το οποίο με έβαλε σε πονηρές σκέψεις. Ισχυρίζεται ότι είναι απόσπασμα από βιβλίο με τίτλο «Όλη η αλήθεια για την μασονία». Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρεται επακριβώς: "Για το Θεόδωρο Πάγκαλο πολλά θα μπορούσαμε να πούμε αλλά λόγω χώρου και κούρασης, θα περιοριστούμε σε λίγα: Πρώτον, σε μία δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» την 18-3-1996 που λέει «Να ακούνε λιγότερο οι πολίτες αυτής της χώρας τη φωνή του Μ. Αλεξάνδρου, του Ι. Καίσαρα και του Χριστού ή άλλων προσώπων που δε δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα».

Ποιος δικαιούται να έχει πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα, κ. Πάγκαλε, ο Μάρξ, ο Στάλιν, ο Λένιν και η υπόλοιπη εβραιοπαρέα που ασπάζεστε; Δεύτερον, ο εν λόγω είναι ο άνθρωπος που με τις ενέργειές του στην υπόθεση Οτσαλάν ρεζίλεψε τη χώρα μας που κινδύνευσε κιόλας από τρομοκρατικές ενέργειες των Κούρδων εις βάρος μας ως αντίποινα. 


Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» την 21-2-1999 έγραψε «Ο Οτσαλάν πιστεύει ότι Σημίτης και Πάγκαλος τον ‘πούλησαν’. Στο διάστημα της παραμονής του στο Ναϊρόμπι τηλεφώνησε στον κ. Παπαθεμελή, στη δε κ. Ολμπράϊτ έστειλε επιστολή δεχόμενος να δικαστεί από το δικαστήριο της Χάγης».

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Καρέ-καρέ το χρονικό της προδοσίας». Ο Θ. Πάγκαλος ήταν τότε υπουργός εξωτερικών της χώρας μας. Ο Θεός και ο ίδιος ξέρει πόσα ακόμα έκανε. Να πούμε, τέλος, ότι ο εν λόγω δεν έχανε ευκαιρία να παρευρίσκεται σε εβραϊκές εκδηλώσεις."

"Εν συνεχεία, καλό θα είναι να δούμε έναν-έναν τους πρωταγωνιστές των κυβερνήσεων 1981-1985 και 1985-1989 και μετά θα δούμε τι έγινε από το 1993 και εδώ. Στο περιοδικό των Μασονικών στοών του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 1966 και στη Μασονική στοά «Σπ. Νάγος» υπ’ αριθ. 111 των Αθηνών βρίσκουμε τον Ιωάννη Σκουλαρίκη ως ξιφοφόρο αξιωματικό της στοάς. 


Ο εν λόγω ήταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξης στις κυβερνήσεις αυτές και έκανε ουκ ολίγα, όπως θα δούμε. Στο ίδιο περιοδικό, τεύχος 110 Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 1973 βρίσκουμε στη μασονική στοά «Ιωνία» υπ’ αριθ. 54 Αθηνών, το Γεράσιμο Αρσένη ως «Β΄ΔΟΚ». Στο ίδιο περιοδικό και στο ίδιο τεύχος βρίσκουμε άλλον έναν που έγραψε ιστορία, το Θεόδωρο Πάγκαλο, ως μέλος της Μασονικής Στοάς «Πλειάς» υπ’ αριθ. 78 Αθηνών φέροντα το βαθμό του Ελεονόμου."

Εάν είχα τον Πάγκαλο ενώπιον μου θα τον ρώταγα στα ίσα: «Θόδωρε Πάγκαλε, είσαι μασόνος; Και εάν ναι, γιατί το κρύβεις; Ποιος σε βάζει να τα λες αυτά; Οι φίλοι σου οι Μασόνοι;». Επειδή όμως απαντήσεις δεν θα πάρουμε ποτέ από τον ίδιο ούτε για την υπόθεση Οτσαλάν ούτε για τα Ίμια ούτε για τις Μασονικές στοές, θέτω το παραπάνω απόσπασμα στην κρίση των αναγνωστών της εφημερίδος θέτοντας παράλληλα σοβαρά ερωτήματα για τα κίνητρα και τις υπόγειες δυνάμεις που μπορεί να σπρώχνουν τον συνταξιούχο πολιτικό σε ρόλο εθνικού προβοκάτορα και υποκινητή του διχασμού και των παθών που παλεύει η χώρα να ξεχάσει πάνω από 70 χρόνια.

Οι «Μασόνοι» φυλάσσονται από 10 αστυνομικούς;Μείζον ερώτημα, αναλογιζόμενοι τις αναφορές που γίνονται σε προμεταπολιτευτικά βιβλία και αναγνώσματα για την φερόμενη ως στενή σχέση Μασονίας - Πάγκαλου, είναι και το θέμα που προέκυψε πριν από λίγες ώρες όταν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκάλυψε ότι ο «εθνικός προβοκάτορας» απολαμβάνει την άγρυπνη και προκλητική φρούρηση του από το καθεστώς. 


Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες (πλάνα που υπάρχουν βιντεοσκοπημένα), ο «Ελεονόμος της Μασονικής Στοάς Πλειάς» ο οποίος διαμένει σε βίλα στα Καλύβια Αττικής, φρουρείται από 10 αστυνομικούς τους οποίους πληρώνει από την τσέπη του ο ελληνικός λαός που μετράει και το πενηνταράκι.

4-7 αστυνομικοί τον φυλάνε όλο το εικοσιτετράωρο με χημική τουαλέτα έξω από τη βίλα (εικόνα για γέλια και για κλάματα) ενώ άλλοι τρεις τον συνοδεύουν μέχρι το γραφείο του στο Κολωνάκι. Χρησιμοποιούνται συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας ενώ ο ίδιος ο παχύσαρκος πολιτικός επιβαίνει σχεδόν καθημερινά στο μπροστινό κάθισμα ενός υπηρεσιακού SKODA OKTAVIA, το οποίο τακτικά το πάνε στο συνεργείο για αλλαγή αμορτισέρ (το γεγονός αν και αστείο είναι αληθές).Το ερώτημα που θέτουμε και από εδώ στον υπουργό Δένδια, είναι: Για ποιο λόγο τέτοια στήριξη του καθεστώτος στον πρώην βουλευτή; Έχει κάτι ή κάποιους που να τους φοβάται; Στο θέμα θα επιμείνουμε μέχρι να αφαιρεθεί όλη η φρουρά από τον Πάγκαλο και αστυνομικοί και αυτοκίνητα να διατεθούν στον έρημο πολίτη ο οποίος στην συγκεκριμένη περιοχή ζει με το έγκλημα στην πόρτα του.

Ο επίλογος είναι: 


Τι ξέρει ο Πάγκαλος για να μην τον ακουμπά κανένας; 

Πόσους κρατά και με ποιο τρόπο στο χέρι του; 

Και τι ρόλο έχει παίξει στην συνεχή προβολή του από τα ΜΜΕ, η εμπλοκή του ονόματος του στα πλοκάμια της Διεθνούς Μασονίας;

Πηγή: http://www.zoomblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου