Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στουρνάρας : Εμείς είμαστε ..έτοιμοι .Δεν ξέρω γιατί ..αργούν .

Την απορία όμως της ελληνικής κυβέρνησης για τις «καθυστερήσεις» της
τριμερούς εκφράζει το υπουργείο Οικονομικών, μετά και την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Δευτέρα συνάντησης με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εμείς είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, είναι δικό τους θέμα οι καθυστερήσεις, αλλά ...

..έχουμε κι εμείς υπομονή» δήλωσαν χαρακτηριστικά από το...υπουργείο Οικονομικών.

Όπως ανέφερε, η προγραμματισμένη συνάντηση του Κυριακού Μητσοτάκη με την τρίμερη "αναβλήθηκε" με... ευθύνη των δανειστών.


Πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι να κλείσουν σύντομα τα εκκρεμή ζητήματα, δεδομένου ότι τα δημοσιονομικά μεγέθη της χώρας είναι καλύτερα από ποτέ...

Το «βασικό αγκάθι» της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα φαίνεται ότι αποτελεί η τύχη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, και η συμμετοχή του προσωπικού που θα αποχωρήσει ως στόχος για τις απολύσεις του 2014. 


Από πλευράς υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διευκρινιζόταν νωρίτερα ότι δε δόθηκε εξήγηση για την αναβολή του ραντεβού, ενώ διευκρίνιζαν ότι τα προαπαιτούμενα του Σεπτεμβρίου έχουν καλυφθεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και αναμένονται οι απαντήσεις της τρόικας για το αν θα προσμετρηθούν στις 4.000 απολύσεις του 2013, όσοι απομακρυνθούν από τις αμυντικές βιομηχανίες και οι προσωρινές διαταγές που θα κριθούν άκυρες από τα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου