Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το σύνθημα "Σκοτώστε τους Έλληνες" είχε δοθεί προ καιρού. Σήμερα ζούμε την εφαρμογή του..

Το σύνθημα "Σκοτώστε τους Έλληνες" είχε δοθεί αρκετά χρόνια πριν, από
τον Κίσσιγκερ όταν έλεγε πως οι Έλληνες είναι ένας δυσκολοκυβέρνητος Λαός. 


Αλλά οι δέκτες του συνθήματος δεν ήταν σε θέση να το υλοποιήσουν.

Ένας Παπανδρέου έβαλε μπροστά την μηχανή καταστροφής της Ελληνικής Οικονομίας και ένας Παπανδρέου, μπουκώνοντας το Δημόσιο με χιλιάδες υπαλλήλους, οδηγώντας στην καταστροφή τον Ιδιωτικό Τομέα και "φυτεύοντας" λουλούδια όπως ο Σημίτης, Τζοχατζόπουλος, Πάγκαλος. 

Ένας άλλος Παπανδρέου, πήρε την σκυτάλη πολλά χρόνια μετά βάζοντας την χώρα στυγνά στην περιπέτεια του ΔΝΤ με ένα άλλο λουλούδι τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

Όμως ένας άλλος πήρε την σκυτάλη για να επιβάλλει όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι. 


Ο Σαμαράς φαίνεται ότι διεκδικεί τον τίτλο του περισσότερο ...
....Εθνοκτόνου Πολιτικού. Ίσως να κουβαλάει το σύνδρομο του αποτυχημένου Επιχειρηματία Πιτσαρίας. 

Ίσως να θέλει να αποφύγει μια αυτοκτονία τύπου Πηνελόπης Δέλτα, οπότε σκόπιμα παρέδωσε τον εαυτό του και μαζί την Χώρα του στους επίδοξους Κατακτητές της.

Θυμίζει τον Δανό Βασιλιά που είπε ΝΑΙ στον μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ. Ο Αντώνης όμως αντίθετα επέλεξε να προλάβει τον μοτοσυκλετιστή πριν καν κατέβει από την μηχανή του. Και επέλεξε να στηρίξει στο Υπουργείο Οικονομικών έναν οπαδό του Σόϊμπλε. Γιατί τα λέμε αυτά; 

Να πούμε μερικά σημεία προς αμοιβαία κατανόηση. Περιμένουμε τον αντίλογο σας:

Τιμωρούνται οι έχοντες ακίνητα. Άσχετα αν τα έχουν κληρονομήσει, αν είναι άνεργοι και αν τα ακίνητα αποδίδουν έσοδα

Τιμωρούνται όσοι θέλουν να αγοράσουν ακίνητα από το 2014. Γιατί ακόμα και αν αγοράσουν ένα ακίνητο στο 20% της αξίας της αντικειμενικής, θα θεωρηθεί ότι το αγόρασαν στην αντικειμενική αξία

Τιμωρούνται όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως με την σοβαρότατη υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας. 


Στο μέλλον αν αρρωστήσετε, θα πρέπει να αναζητήσετε λύση νοσηλείας είτε σε Ιδιωτικά Θεραπευτήρια ή Γιατρούς είτε να αποφασίσετε να υπομείνετε την ασθένεια σας, ακόμα και αν κινδυνεύετε να πεθάνετε

Τιμωρούνται όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως με την σοβαρή υποβάθμιση των Υπηρεσιών Παιδείας. Το Υπουργείο Παιδείας θα μειώσει σημαντικά τον αριθμό των Εκπαιδευτικών και των αριθμό των Σχολικών Μονάδων. Βαδίζουμε ταχύτατα σε εποχές Παιδείας του '50-'60. 

Τιμωρούνται όλοι οι Έλληνες με τις υψηλές τιμές πετρελαίου παρά το γεγονός ότι ήδη έχουμε θρηνήσει θύματα της αλγεινής πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών

Τιμωρούνται όλοι οι Έλληνες με τους υψηλούς συντελεστές ΦΠΑ

Ευχόμαστε ειλικρινά στους συμπατριώτες Έλληνες, να μην αρρωσταίνουν, να μην έχουν ανάγκες εκπαιδευτικές, να μην κρυώνουν, να μην έχουν ανάγκες σίτισης και στέγασης. 


Γιατί το σύνθημα "Σκοτώστε τους Έλληνες" που δόθηκε έμμεσα από τον Κίσσιγκερ εφαρμόζεται από Υπηκόους της Χώρας μας που εργάζονται για τα συμφέροντα των Μεγάλων Δυνάμεων. 

Ευχόμαστε ο Θεός να μας δίνει δύναμη...Γιατί μόνο στον Θεό ελπίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου