Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!.

" Μείωση των εργαζομένων" και την " ύφεση " την βαφτίζουν .... σε "ανάπτυξη με αρνητικό δείκτη". ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι σφετεριστές της εξουσίας στην Ελλάδα, όλοι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης ανεξαίρετα, αποτελούν την προσωποποίηση της ξεφτίλας. 

Όταν λ.χ. ένας υπηρέτης της γερμανικής μπότας ισχυρίζεται ότι ... με την εκταμίευση του κάθε νέου δανείου, κανείς πλέον δεν μπορεί να απειλήσει και να εκβιάσει την Ελλάδα.... , πώς μπορεί να χαρακτηρίσει ένας απλός πολίτης αυτόν τον ποιητή; Προδότη; ...ανόητο; ....ξεφτιλισμένο; 

Δεν νοιώθει στο σβέρκο του τα χνώτα του Γερμανού γκάουλάϊτερ, δεν ζητά την άδεια του Γερμανού για να αναπνεύσει; 

Τί μπορεί να αποφασίσει αυτός ο ξεφτιλισμένος ανόητος προδότης και τα μέλη....

... του κοινοβουλίου, που δήθεν συναποφασίζουν, για τον ελληνικό λαό, που θα είναι ενάντια στα συμφέροντα και στις ορέξεις του κατακτητού; ΤΙΠΟΤΑ!!! 

Οι όροι της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε ο Σαμαράς , είναι χίλιες φορές χειρότεροι από δαύτους που συμφώνησε και υπέγραψε .... ο γιωργάκης αλλά ο διαχειριστής της "Τσολάκογλου ΑΕ" καμαρώνει σαν "γύφτικο σκερπάνι" και απολαμβάνει τις επευφημίες των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων, των εκδοτών και των καναλαρχών που θα γεμίσουν τις τσέπες τους.

Θα ξαναρχίσουν μας είπαν τα έργα και για κάθε Έλληνα που θα βρει δουλειά θα προσληφθούν αναλογικά εκατό ( 100 ) αλβανοπακιστανοί. 

Ανάπτυξη αλά ελληνικά με γερμανική προφορά. 


Τα ΜΜΕ, αφού έπεσαν τα διαφημιστικά πακέτα, και αναμένουν το κούρεμα των θαλασσοδανείων που έχουν πάρει , συνεχίζουν την επικοινωνιακή υποστήριξη της κατοχικής ρεμούλας. 



Εκφράσεις όπως η " άνοδος της ανεργίας" ωραιοποιείται  σε.... " μείωση των εργαζομένων" και η " ύφεση " βαφτίζεται σε "ανάπτυξη με αρνητικό δείκτη". 

Πόσο κάφρους θεωρούν τους Έλληνες ψηφοφόρους τους, αναγνώστες τους, θεατές τους και ακροατές τους; 

Έρχονται Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και οι Έλληνες εύχονται αλλήλους "Καλή Aνάσταση" και "Καλή Λευτεριά". 

Οι φτωχογειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των άλλων  μεγαλουπόλεων  "βράζουν".


Καπετάν Κέφαλος

http://kefalokleidomata.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου