Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Επιτέλους ας ξεκολλήσουμε από τις αυταπάτες και το φόβο που μας «φορτώνουν»!

Ας τελειώνουμε με τα«παραμύθια» και τις αυταπάτες!

Δυστυχώς με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν στα κόμματα, στα ανθρωπάρια της τηλεαπάτης τα διαπλεκόμενα! 


Ακόμα δεν καταλάβαμε ότι τόσα χρόνια δεν κυβερνούν αυτά, αλλά τα αφεντικά τους οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι καναλάρχες και εφοπλιστές;

ΤΟ ΧΡΕΟΣ που μας φόρτωσαν είναι δικό τους και των κομματικών τους παραμάγαζων. 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Για να μη μπουν τα «παλικάρια» τους φυλακή κι αυτοί μαζί, μας παρέδωσαν στους ξένους, που επιδιώκουν να πάρουν στα χέρια τους το πιο ακριβό «οικόπεδο» της Μεσογείου, την Ελλάδα, με ωραίο κλίμα, σπουδαία γεωπολιτική και γεωστρατηγική θέση! 

Όποιος το έχει, ελέγχει την οικονομική δραστηριότητα του μισού πλανήτη-κι όχι μόνο! Γι’ αυτό μας έβαλαν στη φάκα του ευρώ και μας εξοντώνουν!

Τι δεν καταλαβαίνετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο της γενοκτονίας μας εφαρμόζεται κατά γράμμα, ότι έχουμε πόλεμο και ,αν δεν ενωθούμε όλοι μαζί, χάνουμε την πατρίδα, τη ζωή, την περιουσία και τα παιδιά μας; Ενωμένους κι αποφασισμένους μας φοβούνται!

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι ο εχθρός δεν έρχεται με όπλα, αλλά εκβιάζει το πολιτικό σύστημα, που έχει «λερωμένη τη φωλιά του», και μέσω αυτού επιχειρεί την εξόντωσή μας; Τι φωνάζει τόσο καιρό ο κ. Καζάκης; Να γίνουμε ένα όλοι μαζί ,πέρα από ιδεολογίες ,και να τους τελειώσουμε!

Σταματήστε να βλέπετε αυτό που αυτοί δείχνουν και να ακούτε τα λόγια τους! Δείτε μόνο τη μεγάλη και πικρή αλήθεια, που κρύβουν οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο! 


Ο καθένας ας αποφασίσει κι ας ενημερώσει κι άλλους! Ας γίνουμε ενεργοί πολίτες επιτέλους στην πράξη, για να σωθούμε όλοι! Ένας για όλους κι όλοι για έναν!

Από τα «κάτω»οφείλουμε να οργανωθούμε και να συντονιστούμε, πριν είναι αργά. Ας κάνει ό,τι ο καθένας μπορεί! 


Ο αγώνας αυτός είναι για τη ζωή ,για τα παιδιά μας και την πατρίδα! 

Επιτέλους ας ξεκολλήσουμε από τις αυταπάτες και το φόβο που μας «φορτώνουν»!

Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου