Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αν είστε λίγο έξυπνοι, θα καταλάβετε ότι οι τάσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες.

 Θα γνωρίζετε τις πολλές προφητείες και θεωρίες περί παγκοσμιοποιήσεως που κατά καιρούς διαδίδονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο. 

Για τους περισσότερους, οι προφητείες και λοιπές θεωρίες έχουν μπεί κάτω από τίτλους Συνωμοσιολογείας ή/και Τρομολαγνείας.

Ο Θυμόσοφος όμως Λαός μας, λέει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και καπνός δυστυχώς υπάρχει. 


Και δεν μιλάμε για την αιθαλομίχλη που μας πνίγει με το αιτιολογικό να μην έχουν οι πλούσιοι την δυνατότητα να θερμάνουν τις πισίνες τους. 

Μιλάμε για τάσεις που έχουν πυκνώσει τα τελευταία χρόνια και μας οδηγούν σε χαοτικές καταστάσεις. 

Ας πάρουμε όμως ....

...τα δεδομένα με την σειρά...

Παγκοσμιοποίηση και Παγκόσμια Κυριαρχία

Η παγκοσμιοποίηση και η παγκόσμια Κυριαρχία δεν υπήρξε ζήτημα άνευ ενδιαφέροντος στην Παγκόσμια Ιστορία. Να θυμίσουμε τους Πέρσες που προσπάθησαν να κατακτήσουν τον τότε γνωστό κόσμο; Να θυμίσουμε τον Μέγα Αλέξανδρο, την Ρωμαϊκή Κοσμοκρατορία; ή μήπως να θυμήσουμε τον Χίτλερ;

Γιατί λοιπόν φαντάζει απίθανη μια νέα προσπάθεια παγκόσμιας κυριαρχίας, όταν υπάρχουν τόσα και τόσα δείγματα αυτής της προσπάθειας; 


Να θυμίσουμε μερικά δείγματα; 

Για παράδειγμα διαβάστε την συνέντευξη Κίσσινγκερ . Σε τι αναφέρεται η συνέντευξη; Στον επερχόμενο παγκόσμιο πόλεμο και στην επιβολή της παγκόσμιας κυριαρχίας αμέσως μετά από αυτόν. 

Διαβάστε την αναλυτικά ξανά και ξανά. 

Θέλετε άλλα σημάδια του ανταγωνισμού για Παγκόσμια Κυριαρχία; Δείτε:

1.Η ψηφιοποίηση των πάντων, δεν υποβοηθεί τις Δυνάμεις που αποσκοπούν στον πλήρη έλεγχο μας; 

2.Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν έχει αναδειχθεί σε μια Γεωγραφική ενοποίηση κρατών που αυτή τη στιγμή τείνει να ελέγχεται από την Γερμανία; 


Είναι τυχαία η τάση όλο και περισσότερων Βρεττανών και Γάλλων να επιθυμούν την αποχώρηση τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση; 

Μήπως σας θυμίζει την προσπάθεια της Ναζιστικής Γερμανίας να ελέγξει όλη την Ευρώπη και την αντίσταση κυρίως της Βρεττανίας; Δεν βλέπετε ομοιότητες στην προσπάθεια της Γερμανίας; (με την διαφορά ότι ο πόλεμος είναι Οικονομικός και Όχι Στρατιωτικός

Οικονομική Κρίση. Ο προθάλαμος για την προσπάθεια κατάργησης των Εθνών;

Από το ξέσπασμα της κρίσης των ενυπόθηκων δανείων στις ΗΠΑ, ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι που κτύπησε την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά προληπτικά μέτρα δεν πάρθηκαν. Αντίθετα πρώτα η Ισπανία, μετά η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα έπεσαν στον "λάκκο της λιτότητας". 


Σήμερα η κρίση έχει μεταδοθεί στην Ιταλία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία και ο κύκλος ανοίγει... Γιατί δεν αυξήθηκε η κυκλοφορία ευρώ με την έκδοση νέου χρήματος; γιατί δεν εκδόθηκαν ευρωομόλογα; 

Το γιατί μπορεί να το καταλάβει κανείς βλέποντας σήμερα τα αποτελέσματα: 

α) για να βαδίσουμε στην ηγεμονία της Γερμανίας 

β) για να οδηγηθούμε υποχρεωτικά στην Τραπεζική Ένωση γ) για να απορροφηθούν οι Εθνικοί Πλούτοι των Χωρών Μελών και να υπαχθούν όλες οι Χώρες σε Κεντρικό Διευθυντήριο.

Χριστιανισμός - Ισλάμ

Όποιος μελετήσει τα Πρωτόκολλα της Σιών, θα διαπιστώσει ότι ο Κύριος Εχθρός των Εβραίων είναι οι Χριστιανοί και κύριος στόχος τους ο έλεγχος των Χριστιανικών Κρατών μέσω διεφθαρμένων Πολιτικών και μέσω ελέγχου των ΜΜΕ. Δείτε τι λέει ένας Ραββίνος για την διείσδυση του Ισλάμ. Πρέπει να το συνειδητοποιήσετε, ότι το Ισλάμ χρησιμοποιήθηκε και θα χρησιμοποιηθεί για να κτυπηθούν τα Χριστιανικά Κράτη που ακόμα τηρούν τις παραδόσεις τους. Μεταξύ αυτών η Ελλάδα (δείτε τον αγώνα που γίνεται - ξαφνικά - για να κατασκευαστούν μουσουλμανικά τεμένη στην Ελλάδα, τα οποία θα λειτουργήσουν ως στέκια αποσταθεροποίησης της Χώρας μας σε επόμενη φάση). 

Ελλάδα -Τουρκία - Αιγαίο και Κύπρος

Και οι πιο ανόητοι Έλληνες μπορούν να καταλάβουν ότι πίσω από την αδικαιολόγητη ελληνική υποχωρητικότητα στο Αιγαίο κρύβονται μυστικές συμφωνίες για συνεκμετάλλευση. 


Επειδή όμως, δεν μπορούν οι Πολιτικοί μας, να μας σερβίρουν τέτοιες αποφάσεις συνεκμετάλλευσης, έχουν ήδη κλείσει το μάτι σε επεισόδια μικρής κλίμακας (τύπου Ιμίων και λίγο μεγαλύτερα) έτσι ώστε να γκριζάρουν περισσότερο τα θαλάσσια σύνορα μας και να μας επιβληθεί συνεκμετάλλευση. 

Δεν είναι καθόλου τυχαία η εντολή προς σκάφη του Λιμενικού να μην παρεμποδίζουν την πλεύση τουρκικών σκαφών. Ούτε είναι τυχαίος ο ναυτικός αποκλεισμός του Καστελόριζου. 

Και ρωτάμε τους νοήμονες Έλληνες; Που είναι ο βροντερός Βενιζέλος; Που είναι ο αποφασιστικός Αβραμόπουλος; Γιατί τόσο τουμπεκί; Δείτε και τα ζητήματα της Κύπρου. 

Η Τουρκοκυπριακή πλευρά αξιώνει μερίδιο στα κοιτάσματα της Ελληνοκυπριακής πλευράς κατά παράβαση Διεθνών Συμβάσεων. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση κλείνει σταθερά το μάτι φιλικά στις Τουρκικές Αξιώσεις (αν δεν τις καθοδηγεί...)

Τουρκία-Συρία-Κουρδικό

Θυμηθείτε τι είχε πεί ο π. Αντώνιος. Ότι τα γεγονότα της Συρίας, μας φέρνουν πιο κοντά στα μεγάλα γεγονότα. Στην Συρία η Τουρκία έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο εκπαιδεύοντας και εφοδιάζοντας μισθοφόρους τζιχαντιστές. 


Η απάντηση του Άσαντ ήταν να στηρίξει τους αυτόνομους Τούρκους. Οι Γέροντες επίσης είχαν πεί ότι πίσω από την δημιουργία του Κουρδιστάν έρχεται και η διάλυση της Τουρκίας. Πως σας φαίνονται όσα συμβαίνουν σήμερα; άσχετα; 

Ισραήλ - Ο Θάνατος του Σαρόν και η Εβραϊκή 


Προφητεία

Ένας υπέργηρος Ραββίνος είχε αφήσει μια επιστολή όπου έλεγε ότι ο αναμενόμενος Μεσσίας θα ονομάζεται Ιησούς και θα εμφανισθεί μετά τον θάνατο του Σαρόν. Ο Σαρόν παρέμενε διασωληνωμένος για 8 χρόνια (!!!) και οπότε τώρα οι Εβραίοι περιμένουν τον αναμενόμενο!!! Θα ρωτήσει κανείς...8 χρόνια διασωληνωμένος; 


Πλάκα μας κάνουν; Γιατί τον ταλαιπώρησαν τόσο ενώ ήταν φυτό; γιατί δεν έκαναν αφαίρεση οργάνων για να τα δώσουν για την σωτηρία άλλων ανθρώπων; Πλάκα κάνετε; 

Η απάντηση είναι ότι απλά, οι Εβραίοι δεν ήταν έτοιμοι να μας σερβίρουν τον σόουμαν που θα το παίξει Ιησούς Χριστός σε χολυγουντιανή έκδοση. 

Έπρεπε να περιμένει ο κόσμος για να φθάσει ο σόουμαν στην ηλικία που εμφανίσθηκε ο Χριστός (στα 30 έτη του). 

Και θα ρωτήσει κανείς...Τι μας νοιάζει; Μας νοιάζει γιατί ο Σόουμαν θα παίξει σοβαρό ρόλο τόσο στην πρόκληση του Παγκοσμίου Πολέμου όσο και στην προσπάθεια Ειρήνευσης και Παγκόσμιας Συμφιλίωσης όπου θα προσπαθήσουν να καταργήσουν τις θρησκείες. (και για αυτή τη φάση έχει γίνει ήδη προετοιμασία με τον Θρησκευτικό Συγκρητισμό, τα δια-θρησκειακά συνέδρια, τις συμπροσευχές κλπ)

Αν είστε λίγο έξυπνοι, θα καταλάβετε ότι οι τάσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου