Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ (ΞΑΝΑ...) ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

Ο εθνικός ξεπεσμός, απότοκος ανηλεών εθνικών εκπτώσεων, ξεπέρασε τα όρια ακόμη και της επιστημονικής φαντασίας. 
Τουρκική φρεγάτα (και) χθές ανοικτά της Αττικής, εντός των εθνικών χωρικών υδάτων, με Μαξίμου και ΥΠΕΞ να στρουθοκαμηλίζουν. 
Πρόκειται για την τουρκική φρεγάτα ''Giresun'' η οποία ξεκίνησε από την περιοχή του Καστελόριζου, μετέχοντας σε άσκηση του τουρκικού ναυτικού, για να φτάσει σε απόσταση βολής από το Σούνιο. 
Πληροφορίες για θριαμβευτική εμφάνιση τουρκικών φρεγατών στο λιμάνι του Πειραιά, όχι, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί! 
Δεν είναι κωμωδία όμως, είναι δράμα, με ........(μόνο σήμερα) 34 παραβιάσεις και παραβάσεις, πέρα από τον διάπλου της τουρκικής φρεγάτας λίγο έξω από το Σούνιο.
Παραβίαση εθνικών χωρικών υδάτων 50 χιλιόμετρα από τον Πειραιά, μαζί με 34 παραβιάσεις είναι ένας συνδυασμός καθαρά τουρκικής έμπνευσης, που σαν στόχο έχει την πλήρη ψυχολογική καθυπόταξη της Ελλάδας στις τουρκικές απαιτήσεις στο Αιγαίο. 
Δεν γνωρίζουμε να υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να δέχεται τόσες σφαλιάρες από γειτονική της χώρα, και να υποκρίνεται πως δεν συμβαίνει τίποτα το σοβαρό.
Αποδεικνύεται ξανά πως η τακτική που ακολουθούν οι Σαμαράς-Βενιζέλος (όπως και όλοι οι προκάτοχοί τους τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια...) είναι πέρα για πέρα λανθασμένη και εθνικά επικίνδυνη. 
Από τον Θουκυδίδη μέχρι τον Κονδύλη, δεν έχουν διδαχθεί τίποτε, μα τίποτε απολύτως, οι ριψάσπιδες των Αθηνών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου