Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Χιλιάδες ἀφορμές γιά νά μᾶς ληστέψουν ξανά οἱ τοκογλύφοι...

 Μερικές συλλήψεις για τα μάτια του κόσμου ...έτσι για να δημιουργηθεί η εντύπωση ύπαρξης κράτους δικαίου ... και πάρε από πίσω και στα μουλωχτά ένα ακόμα άθλιο χαράτσι δήθεν για τα σκουπίδια. 
Ακόμα 100 ευρώ μείον από τις τσέπες των ανέργων και κατεστραμμένων πολιτών .....
..από τον Αντωνάκη , τον καταλληλότερο... γενίτσαρο των τοκογλύφων. 
Κάθε αφορμή είναι καλή για τους σιωνιστές ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ προκειμένου να μας ληστέψουν ξανά. Από την Παλαιά Διαθήκη ακόμα οι διεθνείς τοκογλύφοι επινοούσαν κάθε είδους πρόσχημα για να κλέβουν τους ΜΗ εκλεκτούς του Θεού. 
Φόροι, Τέλη , Διόδια , Εκτελωνισμοί ... είναι όλα επινοήσεις των τοκογλύφων για να εισπράξουν όσα δήθεν δάνεισαν στους ηγέτες "μας" ... που νομίζουμε ότι εμείς εκλέξαμε "αυθόρμητα" . Βασική προϋπόθεση για να πιάσει το μεγάλο κόλπο ...είναι να υπάρξει ψυχολογική προετοιμασία. Όπως έκαναν με την δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη ... έτσι έκαναν και με τη δήθεν ρύπανση του πλανήτη . Κι επειδή ... μαζί τα φάγαμε ... νιώστε ένοχοι βαθιά... και βάλτε το χέρι ακόμα πιο βαθιά ... 
Απορία: Για τον Ιερώνυμο που έβαλε χέρι στα ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ για να σώσει τους τοκογλύφους της Εθνικής Τράπεζας ... δεν προκύπτει κάποια εμπλοκή; Τι εγγυήσεις έδωσε για να πάρει τα μετρητά του ΤΤ και να τα δώσει στην "Εθνική" που είναι ιδιωτική; 
Εννοείται ότι τα λεφτά που έκαναν φτερά και είναι ...ανεπίδεκτα εισπράξεως ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ως χρέος για να προστατευθούν οι καταθέσεις των μικροκαταθετών! 
Ξέρεις καλά ...Διότι το ίδιο κόλπο έκαναν και με την ...PROTON BANK και σου φόρτωσαν 1,1 ΔΙΣ ... από τα θαλασσοδάνεια που έδινε στον εαυτό του ο Λαυρέντης. 
Το ίδιο κόλπο έκαναν και στις ΗΠΑ με τη διάσωση της Lehman brothers ... και φόρτωσαν στους Αμερικανούς 5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια νέου χρέους ...με τη συνεργασία του "καλού" Ομπάμα χωρίς καν να έχουν εμπλακεί σε πόλεμο. 
Κατόπιν θα πάνε όλοι σπίτι τους,όπως ο Ξηρός , και τα λεφτά ...θα τα πληρώσουμε από την τσέπη μας .... όπως με τις φρεγάτες του Κόχραν του 1821 που δεν παραλάβαμε ποτέ, όπως με τα υποβρύχια του Άκη που δεν παραλάβαμε ποτέ , όπως με το C4I που δεν παραλάβαμε ποτέ ... κλπ κλπ . 
Οι κομπίνες είναι πλέον πολύ συγκεκριμένες , επαναλαμβάνονται κάθε τόσο ... αλλά η προπαγάνδα και ο αποπροσανατολισμός κάνουν θαύματα. 
Χιλιάδες καθυστερημένα παιδάκια ... που παριστάνουν τους αντιφασίστες ... δεν βλέπουν ποιος τους κλέβει και τους καταστρέφει το μέλλον ανεπιστρεπτί και προκαλώντας ΜΗ αναστρέψιμες αλλαγές στον κοινωνικό ιστό ... αλλά φοβούνται μήπως αναστηθεί ο Χίτλερ... με την ψήφο του ουρακοτάγκου της Χρυσής Αυγής... 
Οι τοκογλύφοι ...είναι μάνες στο να στήνουν εμφυλίους. Ξέρουν να μένουν ΕΞΩ από το κάδρο ... χρηματοδοτώντας δύο αντίπαλα στρατόπεδα ανεγκέφαλων για να σκοτωθούν μεταξύ τους ... 

Αυτοί κάθονται παραπέρα και μετράνε τα νέα υπερκέρδη τους από τις συγκρούσεις και τις καταστροφές ενός εμφυλίου .
Κι όπου δεν μπορούν να κάνουν εμφύλιο ... πληρώνουν μισθοφόρους Ισλαμιστές να σκορπίσουν τον όλεθρο...όπως έκαναν με τους Μουτζαχεντίν στη Γιουγκοσλαβία παλιότερα και στη Συρία σήμερα.

Δεν αρκεί να ξυπνήσουμε μονάχα εμείς ... όταν γύρω μας κοιμούνται εκατομμύρια.

 Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου