Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ... οι δικαστές θα βγάζουν ότι αποφάσεις γουστάρει αυτός !

Οργή στο Μαξίμου για τα επικίνδυνα παιχνίδια των δικαστών.

Οι πρόσφατες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικράτειας για τα Ειδικά Μισθολόγια έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο Μέγαρο Μαξίμου και την οργισμένη αντίδραση του Αντώνη 
Σαμαρά.

Ο Πρωθυπουργός σε συνομιλία με στενούς συνεργάτες του αλλά και στη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χαρακτήρισε τις αποφάσεις υπονομευτικές για την οικονομία της χώρας στην πλέον κρίσιμη περίοδο που διαπραγματεύεται με τους Γερμανούς για το δημόσιο χρέος.

Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν αποφάσεις με πρόσχημα το γράμμα του νόμου και να αγνοούν την...

... κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στις διαρροές για τη δημιουργία κλίματος που γίνονται πριν ληφθούν οι αποφάσεις από ΣτΕ.

Η πρακτική αυτή μπορεί να τινάξει στον αέρα τον προϋπολογισμό και τη διαπραγμάτευση, εκτιμούν τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας παράλληλα μεθοδευμένη την επίσκεψη Τσίπρα στον Πρόεδρο του ΣτΕ.

Με τις κινήσεις του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει την αδιαλλαξία δικαστών οι οποίοι αποφασίζουν με λογικές Ταλιμπάν χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα, ενδεχόμενη εφαρμογή των αποφάσεων για τα ειδικά μισθολόγια.

lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου