Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

EYΡΩ-ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΛΑΣ

Πάνε δυο χρόνια κιόλας που γράψαμε για την Eurogendfor, και τότε μας έλεγαν πως υπερβάλουμε. Μιλάμε για την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή, που ήδη αριθμεί 3.000 μισθοφόρους και εδρεύει στη Vicenza της Ιταλίας. 
Η πιθανολόγηση της άφιξής τους στην Ελλάδα γίνεται ολοένα και πιο έντονη, δεδομένου ότι άρχισαν να “ξεμυτίζουν” άρθρα και στα διεθνή ΜΜΕ για τη προοπτική αυτή. 
Ένα πρόσφατο μάλιστα, αναφέρει την Ελλάδα “φάτσα-φόρα”, ως χώρο πρώτου πειραματισμού των επιχειρήσεων των μισθοφόρων στρατοχωροφυλάκων. 
Γράφει μάλιστα επί λέξη ξένος αρθρογράφος: ”For the first time now, the EU’s private army, making ready for departure to Greece, is prepared for deployment”. 
Όλα δείχνουν πως μετά την έλευση Σόρος μετά των υποκαταστημάτων του, η έλευση των μισθοφόρων της ευρωπαϊκής στρατοχωροφυλακής είναι θέμα “αφορμής”, ή προβοκάτσιας.....
.. αν θέλετε.
Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στο ρόλο της στρατιωτικοαστυνομικής αυτής δύναμης της ΕΕ. Να προσθέσουμε σήμερα πως στο άρθρο 4 της ιδρυτικής διακήρυξης της Eurognedfor αναφέρει πως ο ρόλος των παραστρατιωτικών μισθοφόρων θα είναι “να προστατέψουν άτομα και ιδιοκτησίες, και να διατηρήσουν την τάξη σε περιπτώσεις αναταραχών”. 
Ακόμη να υπενθυμίσουμε πως όλα τα εδάφη και τα κτίρια που θα χρησιμοποιήσουν οι στρατοχωροφύλακες, στην χώρα που θα επέμβουν, έχουν άσυλο, και καμία αρχή της φιλοξενούσας χώρας, δεν μπορεί να τους ελέγξει.
Η Μέρκελ, ήδη μας κουνάει απειλητικά το δάχτυλο. Από την άλλη, το ίδιο το “μότο” του σήματος των στρατοχωροφυλάκων, “Lex paciferat”, που μεταφράζεται “ο νόμος θα φέρει την ειρήνη”, φωτογραφίζει τον ρόλο που θα παίξουν οι παραστρατιωτικοί αυτοί τύποι στη χώρα μας.
Αυτό που απομένει, είναι η έλευσή τους. Μια έλευση, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα “νομιμοποιήσει” και τις αντίστοιχες αντιδράσεις από την πλευρά των πλέον μαχητικών πρωτοποριών αυτού του τόπου. 
Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα ένοπλα και σε πολεμική διάταξη.
Δεν θα κλείσω με το “ο Θεός να βάλει το χέρι του”. Απλά θα πω αυτό για το οποίο είμαι τόσο σίγουρος, όσο σίγουρος είμαι για το ονοματεπώνυμό μου: 
Απέναντι στις ένοπλες – πια – κατοχικές δυνάμεις και την πολεμική διάταξή τους, δεν θα μου επιτραπεί από κανέναν Θεό, να μην είμαι παρών. 
Δεν θα’ χουμε τότε να χάσουμε, ούτε τις αλυσίδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου