Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

«Ο Ισλαμικός νόμος θα κατοχυρωθεί αποτελεσματικά στο βρετανικό νομικό σύστημα, για πρώτη φορά κάτω από τις οδηγίες δικηγόρων για συμμόρφωση με τη Σαρία.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Σύμφωνα με μια πρωτοποριακή καθοδήγηση, που παράγεται από το Law Society, High Street οι δικηγόροι θα είναι σε θέση να γράψουν την ισλαμική διαθήκη που αρνούνται στις γυναίκες το ίσο μερίδιο των κληρονομιών.

Τα έγγραφα, τα οποία θα πρέπει ....

...να αναγνωρίζονται από τα δικαστήρια της Βρετανίας, θα αποτρέψουν επίσης τα παιδιά που γεννιούνται εκτός γάμου - ακόμη και εκείνα που έχουν υιοθετηθεί - να προσμετρώνται ως νόμιμοι διάδοχοι.

Όποιος παντρευτεί σε εκκλησία, ή με πολιτικό γάμο, θα εξαιρείται από τη διαδοχή βάσει της αρχές της Σαρίας, την οποία αναγνωρίζουν μόνο οι γάμοι των μουσουλμάνων για σκοπούς κληρονομίας.

Ο Nicholas FLUCK, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, δήλωσε ότι η καθοδήγηση θα προωθήσει την «καλή πρακτική» στην εφαρμογή στις ισλαμικές αρχές στο βρετανικό νομικό σύστημα.

Η καθοδήγηση, που δημοσιεύθηκε αυτό το μήνα θα διανεμηθεί στους δικηγόρους στην Αγγλία και την Ουαλία, αναλυτικά πώς θα πρέπει να συνταχθεί η διαθήκη για να χωρέσει τις ισλαμικές παραδόσεις, ενώ θα είναι έγκυρη σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο.
Προτείνει τη διαγραφή ή την τροποποίηση των τυπικών νομικών όρων ακόμα και λέξεις όπως «τα παιδιά» για να εξασφαλίσει ότι εκείνοι που κρίνονται «παράνομοι» στερούνται οποιαδήποτε αξίωση πάνω στην κληρονομιά.

Συνιστά ότι ορισμένοι διαθήκες περιλαμβάνουν μια δήλωση πίστης στον Αλλάχ που θα συνταχθεί σε τοπικό τζαμί, και δίνει την ευθύνη για μερικές εργασίες στα δικαστήρια της Σαρία.

Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής ηγέτης Αντζέμ Χουνταρί, τον οποίο οι βρετανικές αρχές χαρακτηρίζουν ως τον πλέον επικίνδυνο άνθρωπο στη Βρετανία, με τις δημόσιες ομιλίες του κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο εναντίον της Αγγλίας και των «άπιστων συμμάχων της» και λέει χωρίς φόβο ότι το όραμά του και ο στόχος του είναι να δει τη μαύρη σημαία της οργάνωσής του με το μισοφέγγαρο να κυματίζει στο κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Το «πολιτικό του» μανιφέστο επίσης προβλέπει την εγκαθίδρυση δικαστηρίων του «Νόμου Σαρία», τα οποία θα μπορούν να επιβάλλουν την ποινή του θανάτου με λιθοβολισμό για τους μοιχούς, τον ακρωτηριασμό των χεριών για τους κλέφτες και τη γενική απαγόρευση του αλκοόλ.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου