Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο Εβραιομασωνικός Άρειος Πάγος: Αυτόφωρο για χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, ακόμη και αν είναι θέματος Εθνικής Ασφαλείας!..

«Εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού, να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία. 

Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα».
Αυτή είναι η παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ζητώντας παράλληλα την ταχύτερη περαίωση της έρευνας που διενεργείται για τη δημοσιοποίηση βίντεο που περιείχε συνομιλία μεταξύ του πρώην γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Παραλληλα η κ. Κουτζαμάνη διαβίβασε στην Προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών την αναφορά του υπουργού Δημόσιας Τάξης με ενδεικτικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής από μέλη της «Χρυσής Αυγής» οπτικοακουστικού υλικού.

Με έγγραφό της η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί ο φάκελος να συσχετιστεί με την υπάρχουσα δικογραφία για την οποία έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ο κ. Μπαλτάκος, να αξιολογηθεί και να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν τέλεση του αδικήματος του άρθρου 157 ΠΚ (βία ή απειλή βίας κατά βουλευτών ή αρχηγού πολιτικού κόμματος) ή άλλης αξιόποινης πράξης.

Yπενθυμίζεται πως στη συνοδευτική επιστολή της αναφοράς ο κ. Δένδιας ανέφερε:
«Κυρία Εισαγγελεύ!


Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω – ενδεικτικά προσκομιζόμενα – δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου