Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Φοβούνται μην σταματήσει ο κόσμος να υποβάλει φορολογικές δηλώσεις!

Απειλούν επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με φόρο ..εξ’ αποστάσεως!
Διορία μέχρι τις 20 Ιουνίου έχουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης. Αν δεν το κάνουν, το Υπουργείο Οικονομικών δια χειρός Χάρη Θεοχάρη έδωσε εντολή στις εφορίες να υπολογίζουν οι έφοροι το φόρο σε περίπτωση που η φορολογική δήλωση δεν υποβληθεί ποτέ, ακόμα και δήλωση ΦΠΑ!

Με εγκύκλιό του λοιπόν, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων δίνει εντολή στις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ, να εντοπίζουν όσες επιχειρήσεις έχουν δηλώσει στο Taxis έστω και μία συναλλαγή την τριετία 2011-2013 (για να θεωρούνται ενεργές).
Σε περίπτωση δεν υποβληθεί δήλωση από μια “ενεργή”εταιρία τότε ο έφορος θα υπολογίζει από το γραφείο του από μόνος του ένα ενδεικτικό ποσό φόρου, με βάση το τι δήλωνε πριν ο υπόχρεος ή τι δηλώνει κατά μέσο όρο ο κλάδος του.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Από φέτος αποσυνδέθηκε η υποχρέωση υποβολής της δήλωσης φόρου από την πληρωμή.
[olympia.gr]

2 σχόλια:

  1. Σταματήστε (έμπρακτα και νόμιμα) να πληρώνετε φόρους και οφειλές προς το υπο κατοχή δημόσιο,καταθέτοντας την ανω ιερή δήλωση .Το σύνταγμα , όταν καταλύεται, σου επιβάλει να εφαρμόσεις την ακροτελευταία του διάταξη .Δηλαδή, το Άρθρο 120. Και εφόσον πράξεις αυτό το καθήκον σου απέναντί του , τότε αυτό ,σε καλύπτει πλήρως.. Και νομικά και ουσιαστικά .(ειδάλλως όχι μόνον δεν καλύπτεσαι, αλλά είσαι φτερό στον άνεμο)....#Καταθέστε στο ΑΤ της περιοχής που διαμένετε, Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 . Τούτη εδώhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201134237217958&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater
    .Βρισκόμαστε ήδη υπο την κατοχή του εχθρού.......Διεκδικήστε Άμεσα...... τώρα!!!#και εσείς !!!! .....το #Εθνόσημο και τα #όπλα, καταθέτοντας την ανω ιερή δήλωση .


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΝΕΣ , ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΤΆΧΤΕΣ .
    .
    14 Απριλίου 2014 στις 10:41 π.μ.





















    Υπάρχει επίσημη δικογραφία εσχατης προδοσιας που ισχύει υπέρ των παιδιων σας και σεις την αποσιωπάτε και την υποθάλπτετε .Ντροπή σας !!!


    Δικογραφία (με ποινές κάθειρξης τρισισόβια) που ισχύει υπέρ των παιδιών σας , της πατρίδας σας ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΣΑς , ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Κ Λ Π, ........ και που εσείς την αποσιωπάτε ,την υποθάλπτετε και κακουργηματικά την συγκαλύπτετε


    πάψτε επιτελους να σέβεστε τους εκτελεστές σας ..


    ***** μην τους φοβάστε****


    Να το #κοινοποιήτε συνέχεια.


    Διότι ,Όταν καταλύεται το σύνταγμα, ο νομοθέτης επιβάλει την εφαρμογή του #Άρθρου120 .ΚΑΙ #ΔΕΝ#ΕΠΙΒΑΛΕΙ ούτε Εκλογές ούτε #Διαδηλώσεις , ούτε #Δημοψηφίσματα ., ούτε συλλογές #Υπογραφών ***( οι εκλογές ή τα δημοψηφίσματα ή οι συλλογές υπογραφών ,...είναι εσχάτη προδοσία όταν το σύνταγμα είναι καταπατημένο.#ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ λοιπόν άμεσα τοΆρθο120 έτσι όπως επιβάλει το σύνταγμα και ο νόμος .


    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ τα ΌΠΛΑ έτσι όπως το σύνταγμα επιβάλει καί όπως ο νόμος ορίζει .


    Καθώς στο άρθρο 120 παράγραφος 2, το ιδιο το σύνταγμά μας, επιβάλει σε όλους τους πολίτες την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικότερα , μας επιβάλει να καταδικάσουμε και να πολεμήσουμε ως #εχθρό ( και με οποιοδήποτε μέσο), αυτούς απορριπτέους νόμους, μαζι και τον όποιον φυσικό αυτουργό που θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των .


    Παραγραφος 2.


    O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.


    ενώ Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“


    Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.Η άνω δικογραφία αυτη ,αφορά εσχάτη προδοσία και γιαυτο , δέν ειναι ασήμαντη όπως ειναι εκεινη των ομολόγων η του χρηματιστηρίου ή των υποβρυχίων , αλλα ειναι μειζονος σημασίας καθως αφενός οι ποινες κάθειρξής της, ειναι τουλαχιστο ισόβια δεσμά και και αφετέρου ,η κακουργηματική αποσιώπησή της, νομιμοποιεί την προδοσία ,και την κατοχη της ελλαδος από ξενες δυναμεις , Ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά, όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε αμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή