Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Διακήρυξη, Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα και προτάσεις της ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


«Εἶσ’ Ἕλληνας; Τί Προσκυνᾶς; Σηκώσου Απάνω!!! 

Ἐμεῖς Καὶ Στοὺς Θεοὺς Ορθοὶ Μιλοῦμε…»

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.»  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης 

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΙΑΤΡΟΣ,  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
«ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2014 

Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τον Αντι-Μμημονιακό αγώνα με : 1.Την κατάθεση τον Μάιο του 2010 μήνυσης για εσχάτη προδοσία κατά του Κάρολου Παπούλια και των βουλευτών-υπουργών της Κυβέρνησης του ΓΑΠ που ψήφισαν το Μνημόνιο του 2010. 


2.Αποκάλυψε ότι η δικογραφία του σκανδάλου Siemens βρίσκεται αυτούσια στην Ελληνική Βουλή από το 2010! Κι ότι οι έλληνες βουλευτές όλων των κομμάτων το αποκρύβουν. 


3.Συμμετείχε μαχητικά στις διαδηλώσεις και τον εμφύλιο σπαραγμό στο Σύνταγμα τον Ιούλιο και Οκτώβριο του 2011 και του Φεβρουαρίου του 2012. 
4.Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία δύο φορές για την αντιστασιακή του αυτή δράση, αθωούμενος και τις δύο φορές. 


5.Το 2013 μήνυσε τον Ευ. Βενιζέλο και Κατασκοπεία και Παραβίαση Μυστικών του Κράτους. Και η μήνυση αυτή διαβιβάστηκε την Βουλή (αρ.86 Συντ.). 


6.Το 2012 συμμετέσχε στις εθνικές εκλογές στην Β` Αθηνών ... 
με τους ΑΝΕΛ. Από το 2013 άρχισε έναν απηνή πόλεμο κατά των τραπεζών βοηθώντας ουσιαστικά 100άδες χιλιάδες ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό. 


7.Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε, στοιχειοθέτησε και κατέθεσε σχετική μελέτη και μήνυση στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, το μέγιστο έγκλημα της παράνομης δικαστικής απαίτησης από τις τράπεζες των κόκκινων δανείων, παρόλο που αυτές έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί (αποζημιωθεί) για τα δάνεια αυτά με 50 δις. με χρήματα του ελληνικού λαού. 


8.Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε ότι η Eurobank δεν ανακεφαλαιοποιήθηκε τελικά από το ΤΧΣ, με αποτέλεσμα το υφιστάμενο ΔΣ αυτής, όπως 

και όλες οι δικαστικές της πράξεις να είναι άκυρες! (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, διαταγές πληρωμής).Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν τελικά από την ελληνική βουλή προσφάτως, συμπολίτευση και αντιπολίτευση. 

9.Πρώτος αποκάλυψε το μεγάλο σκάνδαλο της πώλησης της ΑΤΕ στην Πειραιώς, το οποίο έχει παραπέμψει επίσης στην δικαιοσύνη με σχετική μήνυση.

 
10.Πρώτος ξεσήκωσε όλους τους αγρότες να μην πληρώσουν τα δάνειά των στην υπό-εκκαθάριση ΑΤΕ, γιατί η τελευταία έχει αποζημιωθεί για τα δάνειά των με 7.5 δις. του ελληνικού λαού. 


11.Πρώτος αποκάλυψε και τα δικαστήρια έκριναν στην συνέχεια αμετάκλητα, ότι οι Υποθήκες της ΑΤΕ από το 1992 κι εντεύθεν είναι άκυρες. 


12.Πρώτος μελέτησε και δημοσίευσε ένα επαναστατικό μοντέλο για μια νέα Αναπτυξιακή Αγροτική Τράπεζα. 


13.Έχει γράψει πολλά βιβλία (αισθητικής, τέχνης, μαθηματικών, ιατρικής) και δύο πολιτικά βιβλία, τα «Δάκρυα της Έλλης» και «Ορχούμαι την Οργήν». Έχει δημοσιεύσει 100άδες άρθρων, πολιτικού, οικονομικού και νομικού περιεχομένου κατά των Μνημονίων και Κατοχής της χώρας. 


Ο Αγωνιστής Δημήτριος Αντωνίου Ζητά την Ψήφο σας στις ερχόμενες Ευρωεκλογές του 2014, όχι γι αυτά που έχει κάνει, αλλά για να μπορέσει να κάνει αυτά που μπορεί και δεν έχει κάνει…για όλους μας και για την συνείδησή του.  


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε το 1954 στις Λιβανάτες Φθιώτιδας και ζεί στην Χαλκίδα.Είναι γενικός χειρουργός-ογκολόγος, Αριστούχος Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Πτυχιούχος του Βασιλικού Κολεγίου Αγγλίας (FRCS), έχει Masterστα Ανώτατα Μαθηματικά από το Παν/μιο Auckland της Ν. Ζηλανδίας, Πτυχιούχος Φιλοσοφίας του Κολεγίου Όξφόρδης Αγγλίας, υποψήφιος διδάκτωρ Κβαντικής Φυσικής και φοιτητής του Ανοιχτού Παν/μίου στον Ευρωπαικό Πολιτισμό. 


Που θα τον βρείτε: http://zoidosia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_12.html (To Ευρωπαϊκό Πολιτικό Πρόγραμμά 
μας) 

http://issuu.com/ellopia/docs/elpida_politeias (οι αρχές του κόμματος). 

http://elpida-politeias.gr/www.zoidosia.blogspot.com 

Email: epivetta@otenet.gr, τηλ.: +30-22210-62743 κιν: 698-4159243

2 σχόλια:

  1. Τηρούν μαφιόζικη σιωπή ..Aπό κοινού και σε πλήρη συνεννόηση μεταξύ των , οι προδότες του έθνους μας , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ε.Π.Α.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ,ΛΑΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ-ΑΝΤΙΦΑΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ και εξω απο αυτην , κ.λ .π, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΑΧΑΜΟΥ ΔΗΘΕΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;..ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΙΩΠΗ . .

    δες , κοινοποίησέ το http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EhxepRQXK-s#t=1Να

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΟΡΝΕΣ , ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ , ΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΤΆΧΤΕΣ .
    καταλήψεις διαρκείας στα μαφιόζικα εκλογικά κέντρα .. (μέχρι να ασκειθουν διώξεις για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που εκκρεμεί

    .Υπάρχει επίσημη δικογραφία εσχατης προδοσιας που ισχύει υπέρ των παιδιων σας και σεις την αποσιωπάτε και την υποθάλπτετε .Ντροπή σας !!!

    Δικογραφία (με ποινές κάθειρξης τρισισόβια) που ισχύει υπέρ των παιδιών σας , της πατρίδας σας ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΊΩΝ ΣΑς , ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Κ Λ Π, ........ και που εσείς την αποσιωπάτε ,την υποθάλπτετε και κακουργηματικά την συγκαλύπτετε

    πάψτε επιτελους να σέβεστε τους εκτελεστές σας ..

    Εσύ θα είσαι ο φταίχτης. Εσύ και το θύμα.

    Και θα τρως τις σάρκες σου, θα καταποντίζεσαι στην αδυναμία σου, βλαστημώντας την ανικανότητα σου, ενώ θα υπηρετείς αυτούς που σε εξαναγκάζουν να μην είσαι τίποτα άλλο από υπηρέτης, χωρίς να μπορείς... να σταθείς στα πόδια σου, σαν να εξελίσσεσαι αρνητικά από sapien σε κάτι τόσο γλοιώδες όσο ο πρωταρχικός μονοκύτταρος οργανισμός, ή σαν μια στείρα εργάτρια μέλισσα που θυσιάζεται για να υπερασπιστεί τη βασίλισσα, μικρός και ασήμαντος, δειλός και εύχρηστος, χωρίς συνείδηση πια, χωρίς αυτογνωσία, ένα αναλώσιμο κομμάτι σε μια μονόχρωμη σκακιέρα, ένα ασήμαντο πιόνι σε ένα παιχνίδι δίχως όρους, δίχως τέλος, δίχως σκοπό, πέρα από την προάσπιση των συμφερόντων εκείνων των τόσων λίγων που έχουν καβαλήσει, με τη συγκατάθεση της, την ανθρωπότητα.


    Να το #κοινοποιήτε συνέχεια.

    Διότι ,Όταν καταλύεται το σύνταγμα, ο νομοθέτης επιβάλει την εφαρμογή του #Άρθρου120 .ΚΑΙ #ΔΕΝ#ΕΠΙΒΑΛΕΙ ούτε Εκλογές ούτε #Διαδηλώσεις , ούτε #Δημοψηφίσματα ., ούτε συλλογές #Υπογραφών ***( οι εκλογές ή τα δημοψηφίσματα ή οι συλλογές υπογραφών ,...είναι εσχάτη προδοσία όταν το σύνταγμα είναι καταπατημένο.#ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ λοιπόν άμεσα τοΆρθο120 έτσι όπως επιβάλει το σύνταγμα και ο νόμος .

    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ τα ΌΠΛΑ έτσι όπως το σύνταγμα επιβάλει καί όπως ο νόμος ορίζει .

    Καθώς στο άρθρο 120 παράγραφος 2, το ιδιο το σύνταγμά μας, επιβάλει σε όλους τους πολίτες την ανυπακοή των νόμων που δεν είναι σύμφωνοι με αυτό. Και ειδικότερα , μας επιβάλει να καταδικάσουμε και να πολεμήσουμε ως #εχθρό ( και με οποιοδήποτε μέσο), αυτούς απορριπτέους νόμους, μαζι και τον όποιον φυσικό αυτουργό που θα επιχειρήσει να επιβάλει την εφαρμογή των .

    Παραγραφος 2.

    O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή