Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ..... Ραχήλ Μακρή αναλαμβάνει υπαρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η είδηση κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων κι εάν επιβεβαιωθεί θα είναι πραγματική βόμβα! Η Ραχήλ Μακρή προορίζεται από τον Πάνο Καμμένο για αντιπρόεδρος (υπαρχηγός) των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μάλιστα επικαλείται συνεργάτες της Ραχήλ Μακρή, οι οποίοι είπαν στο σάιτ ότι, το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών ο Πάνος Καμμένος κάλεσε στο γραφείο του την κυρία Μακρή και της ζήτησε ..
....να αναλάβει την προεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου που έως πρόσφατα κατείχε η ανεξάρτητη βουλευτής πλέον κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα.
Άνθρωποι που συνομιλούν με την βουλευτή Κοζάνης έλεγαν ωστόσο ότι η Ραχήλ Μακρή θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα μόνο αν ο κ. Καμμένος της δώσει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων προκειμένου «να επιλέγει τα πρόσωπα που θεωρεί ικανά και να διώχνει όσους θεωρεί ότι δεν βοηθούν στην προσπάθεια του κόμματος».
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι εάν αναλάβει διευρυμένο ρόλο, τότε η Ραχήλ Μακρή -εκτός από την ανασυγκρότηση της δομής του κόμματος- θα επιχειρήσει «ανοίγματα» τόσο προς τα δεξιά όσο και με εκπροσώπους κινημάτων της «πατριωτικής» Αριστεράς, με τους οποίους η βουλευτής διατηρεί άριστες σχέσεις.
Να σημειωθεί ότι η Ραχήλ Μακρή είναι από τα πλέον μαχητικά και ακτιβιστικά στελέχη του κόμματος, ενώ δεν αποκλείεται ο Πάνος Καμμένος να βλέπει στο πρόσωπό της «μια άλλη Δούρου», όπως σχολίασαν στο tribune άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα πράγματα και φυσικά επειδή οι εξελίξεις είναι ρευστές, μένουμε προς το παρόν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου