Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Άνοιγμα Καμμένου στους ΤΕΩΣ...μνημονιακούς! Άρση της ρήτρας που απαγόρευε τη συνεργασία με βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο, ανεξάρτητα από τη σημερινή τους στάση.

Panos kammenos
Με αντικείμενο τη συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος, την περαιτέρω στρατηγική του κόμματος έναντι των εξελίξεων, τη διαμόρφωση του πολιτικού στίγματος, αλλά και την εκλογή νέου γραμματέα του Κινήματος, θα συνεδριάσει αύριο και την Κυριακή το διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Αν.Ελ.).
Στη συνεδρίαση -η οποία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί- θα μετάσχουν περίπου 500 άτομα, εκ των οποίων τα ..
..110 είναι τα τακτικά μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, οι βουλευτές, όλοι οι πολιτευτές, το σύνολο των υποψηφίων ευρωβουλευτών και οι πρόεδροι των συντονιστικών επιτροπών όλης της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, θα παρουσιάσει στην εισήγησή του τις προτάσεις του για το πολιτικό προφίλ του κόμματος και το πολιτικό και ιδεολογικό πλαίσιο εντός του οποίου θα κινείται.
Ο κ. Καμμένος θα αναφερθεί και στην ανάγκη αναδιοργάνωσης των Αν.Ελ., στις αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος, καθώς και «στο τι πρέπει να γίνει από τούδε και στο εξής».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται, ακόμα, να τεθεί προς έγκριση το θέμα της διεύρυνσης του κόμματος, χωρίς την απαγορευτική ρήτρα της ψήφισης του Μνημονίου, καθώς και η εκ βάθρων οργανωτική ανασυγκρότηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σύμφωνα με πηγή του κόμματος που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα καλύψουν τις απώλειες από τις τελευταίες αποχωρήσεις», αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να εγκριθεί από το Εθνικό Συμβούλιο η άρση της ρήτρας που απαγόρευε τη συνεργασία με βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο, ανεξάρτητα από τη σημερινή τους στάση.
Επίσης, η βελτίωση της εικόνας και της λειτουργίας της κοινοβουλευτικής ομάδας αναμένεται να είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν αύριο, ενώ ο κ. Καμμένος-σύμφωνα με στενό του συνεργάτη- θα επαναλάβει την προτροπή του προς τους βουλευτές και τα στελέχη, «να φύγουν τώρα όσοι θέλουν να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση».
Αύριο θα τοποθετηθούν, επίσης, τα μέλη του διευρυμένου Εθνικού Συμβουλίου, τα οποία θα καταθέσουν προτάσεις, αλλά και απόψεις για τις αιτίες του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα του Κινήματος από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου