Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Χωρίς τέλος το παιχνίδι των αρπακτικών...

Στην Ελλάδα ισοπεδώθηκαν τα πάντα… 


Σήμερα οι εργαζόμενοι απολύονται για να μεγιστοποιεί τα κέρδη της η πλουτοκρατία.


Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες κινούν τα νήματα του κράτους για ιδίων όφελος, τόσο φανερά που πλέον ανάγκασαν ακόμη και τους εισαγγελείς να εκφράσουν την ανησυχία τους για το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης. 

Τους δημιουργεί υποψίες ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς!!!

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι υπάρχει τάση «άρρυθμης, ασυνεπούς και αποσπασματικής νομοθέτησης με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις με τρόπο που υποθάλπει ευλόγως την υποψία ότι ....

....εξυπηρετούν σκοπούς που δεν διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον».

Το κράτος κινεί τα νήματα προς όφελος των εχόντων και κατεχόντων που σκανδαλίζει και τον πιο μωρόπιστο!!!

Άλλωστε πλέον στην χώρα μας είναι φανερό ότι το χρήμα μαζεύεται στα χέρια των ολίγων και εκλεκτών, για αυτό και ο λαός πεινάει!!!

Και για να μιλάμε και επί του πραγματικού σύμφωνα με τις υπηρεσίες του ΚΥΑΔΑ περισσότεροι από 20.000 δημότες μόνον της Πρωτεύουσας στηρίζονται πλέον στις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων για την καθημερινή τους επιβίωση.

Οι ιθύνοντες βέβαια δε θέλουν να βλέπουν ή όπως λένε οι ίδιοι δεν θέλουν να λαϊκίζουν μιλώντας για αυτό το θέμα. Εκείνοι μιλούν για success story και ανάπτυξη!!! Ότι όμως και να λένε, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Είναι φανερό ότι το κύμα φτωχοποίησης παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Από την άλλη πλευρά βλέπουμε ότι η παρουσία των Ελλήνων εφοπλιστών στον πίνακα με τους ισχυρότερους εφοπλιστές του κόσμου, σύμφωνα με την λίστα της TradeWinds, είναι πράγματι εντυπωσιακή…

Η χώρα διαθέτει εννέα από τους πλούσιους Έλληνες εφοπλιστές οι οποίοι μάλιστα φιγουράρουν στην πρώτη 50αδα,ενώ την ίδια ώρα η λίστα καταγράφει και άλλους 500 εφοπλιστές - μεγάλους αλλά και μικρότερους.

Όσο για τους τραπεζίτες, είναι πλέον γνωστό τοις πάσι ότι παίρνουν κολοσσιαία ποσά από τις τσέπες των λαϊκών στρωμάτων, με το επιχείρημα της σωτηρίας του κεφαλαίου, φτωχοποιώντας όσο μπορούν περισσότερο και αυτοί με την σειρά τον ελληνικό λαό.

Εκείνο όμως που όλοι πρέπει να ξέρουν είναι ότι το άρμεγα τελείωσε. Η αγελάδα δεν έχει να δώσει άλλο. Επίσης το πολιτικό σύστημα που τους έκανε τα χατίρια σάπισε από την ίδια του την πλεονεξία!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου