Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αυτά που έχουν ζητήσει δεν τους φτάνουν και πιέζουν για νέα μέτρα, νέους ελέγχους, νέα κατάντια.

Φουλ επίθεση από την Τρόικα, «μάλιστα κύριε» από τους υποταγμένους Σαμαροβενιζέλους
Το πόδι στο γκάζι για την αύξηση -και γρήγορα μάλιστα- των νέων μέτρων έχει βάλει η Τρόικα. Και καλά κάνει, αφού οι δικοί μας υποτελείς δεν θέλουν με τίποτα να στεναχωρήσουν τα αφεντικά τους. 
Αυτά που έχουν ζητήσει δεν τους φτάνουν και πιέζουν για νέα μέτρα, νέους ελέγχους, νέα κατάντια. 
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που ....
....θα επιστρέψουν τα κοράκια στην Αθήνα για τη νέα αξιολόγηση και τότε, το πλάνο τους είναι, να είναι όλα έτοιμα για μια ακόμη πληγή στον ελληνικό λαό.
Μάλιστα, δεν τους φτάνουν όλα όσα έχουν γίνει, που την είπαν και στον Χαρδούβελη για δράσεις που δεν ολοκληρώθηκαν και για το χαμηλό ποσοστό υλοποίησης των υποχρεώσεων του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής (έπεσε στο 20% τον Ιούνιο). 
Και το δικό μας το χαϊβάνι έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και σύμφωνα με τις εντολές των μεγάλων αφεντικών.
Φυσικά αγκάθι μεγάλο, είναι η απόφαση για τους μισθούς των ενστόλων, όπου τα χρήματα για να πληρωθούν τα βλέπω να βγαίνουν από φόρους που θα πληρώσουμε εγώ κι εσύ και όλοι μας. Εννοείται πως οι στρατιωτικοί θα πρέπει να έχουν ένα δίκαιο μισθολόγιο, αλλά ας φροντίσει το κράτος να βγάλει το φίδι από την τρύπα που το έβαλε.
Και τα ωραία θα τα έχουμε και σήμερα, αφού ο Βρούτσης θα συζητησει για τα εργασιακά, οπότε… ομαδικές απολύσεις και απεργίες αναμένονται, με το εργασιακό σκηνικό να μην είναι ποτέ ξανά ίδιο… 
Από κοντά Χαρδούβελης και Κυριάκος Μητσοτάκης για να σιγοντάρουν τα αφεντικά τους. Μεγάλη συζήτηση θα γίνει και για τα «κόκκινα δάνεια», τα οποία οι τραπεζικοί λένε ότι δεν απειλούν το σύστημα. Το τραπεζικό φυσικά, δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.
Άρα για ποιες φοροελαφρύνσεις μας λένε οι Σαμαροβενιζέλοι; Πόσο παραμύθι νομίζουν ότι αντέχει ο ελληνικός λαός; 
Είναι δυνατόν η Τρόικα να ζητά όλο και περισσότερα μέτρα κι εσύ να μιλάς για φοροελαφρύνσεις; 
Εδώ ζήτησαν παράταση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και οι δικοί μας βρίσκονται στον κόσμο της σοκοφρέτας, λέγοντας τα δικά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου