Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ KAI ANTIΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.....ΑΡΑΓΕ ;;; Προφυλακίστηκε και ο βουλευτής Η.Κασιδιάρης! ΒΙΝΤΕΟ .

- Σύμφωνη γνώμη ανακριτριών και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη

- Είναι ο ένατος βουλευτής που προφυλακίζεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Φαίνεται ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, περίμενε πως θα κριθεί προφυλακιστές, αφού προσερχόμενος στο εφετείο, είπε στους δημοσιογράφους ότι .....
...θα προβεί σε δήλωση «τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα μπορώ μετά» προσθέτοντας πως η συμπληρωματική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά δύο καραμπίνες, τις οποίες κατείχε νόμιμα. 

Ο βουλευτής επέδειξε τις άδειες κατοχής των δύο όπλων στους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται για δύο κυνηγητικά «και όχι πολεμικά όπλα» ενώ τόνισε πως η δίωξη σε βάρος του «είναι ξεκάθαρα πολιτική».

- "Ελάτε να σας τα πω τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορώ μετά" είπε στους δημοσιογράφους πριν μπει στο Εφετείο.

- Εξοργισμένοι για την προφυλάκισή του οπαδοί της Χρυσής Αυγής, φώναζαν "αλήτες, ρουφιάνοι, παραδικαστικοί"Μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά, τον Γιάννη Λαγό, τον Γιώργο Γερμενή, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τον Νίκο Κούζηλο και τον Στάθη Μπούκουρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης γίνεται ο ένατος βουλευτής που προφυλακίζεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 

Οι ανακρίτριες που χρειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Κλάπα και Δημητροπούλου αλλά και ο εισαγγελέας Ντογιάκος, συμφώνησαν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος. 

Οργισμένος για την απόφαση να προφυλακιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίστηκε ο συνήγορος του. «Υπήρξε εντολή άνωθεν, έπρεπε να προφυλακιστεί και προφυλακίστηκε», είπε και πρόσθεσε πως ενώ αφέθηκε ελεύθερος για τη βασική κατηγορία, προφυλακίστηκε για δυο όπλα που είχαν άδειες. 

Η απολογία του ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι και κ. Κασιδιάρης ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να επανέλθει στο ανακριτικό γραφείο στις 2 μετά το μεσημέρι, προκειμένου να του ανακοινωθεί η απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα για την ποινική μεταχείρηση που θα έχει.

Δηλώσεις Παναγιώταρου για Κασιδιάρη


Ο βουλευτής επέδειξε τις άδειες κατοχής των δύο όπλων στους δημοσιογράφους, επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται για δύο κυνηγητικά «και όχι πολεμικά όπλα» ενώ τόνισε πως η δίωξη σε βάρος του «είναι ξεκάθαρα πολιτική».

Επίσης, αναφέρθηκε σε παλαιότερη τοποθέτηση του εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ο οποίος, όπως δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης, είχε πει πως «κάτι κρύβεται πίσω από τη δίωξη βουλευτή για μία καραμπίνα». 

Ο κ. Κασιδιάρης επισήμανε πως η κατηγορία για την οποία κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία επισύρει 20ετή κάθειρξη «για δύο καραμπίνες» και κάλεσε τον λαό και οποιονδήποτε «εχέφρονα άνθρωπο να κρίνει αυτή την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου