Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τα ρεζιλίκια των απατεωνίσκων Σκοπιανών συνεχίζονται: Έβαλαν καταδικασμένο κατσαπλιά «αρχαιολόγο» να προπαγανδίσει για την Αμφίπολη!

Αν η Ελληνική (να 'χαμε να λέγαμε) κυβέρνηση δεν ήταν απλά ένα υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων, οι απατεώνες Σκοπιανοί δεν θα έβρισκαν πέτρα να κρυφτούν! 

Ωστόσο...
γνωρίζοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών είναι ανύπαρκτο ουσιαστικά και ότι οι Σαμαροβενιζέλοι κατέχουν την εξουσία απλά και μόνο για να υπογράφουν μνημόνια, οι κατσαπλιάδες γείτονες συνεχίζουν....

.... να προκαλούν!

Βέβαια, ευτυχώς για την Ελλάδα, οι περισσότερες προσπάθειές τους να καταχραστούν την Ελληνική ιστορία και τον ένδοξο αρχαιοελληνικό πολιτισμό καταλήγουν σε μεγαλειώδη ρεζιλίκια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή τοποθέτηση του δήθεν "σπουδαιότερου" Σκοπιανού αρχαιολόγου Πάσκο Κούζμαν για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Ο «σπουδαίος» λοιπόν Κούζμαν είναι ευνοούμενος του καθεστώτος και σ’ αυτόν ανέθεσε ο Γκρούεφσκι το έργο «Σκόπια 2014», στα πλαίσια του οποίου γέμισε όλη την κεντρική πλατεία των Σκοπίων με γλυπτά, εμπνευσμένα φυσικά, από την Ελληνική ιστορία!!!

Τον Ιούλιο ωστόσο, ο απατεώνας «επιστήμονας» καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών για αρχαιοκαπηλία!!!

Μαζί μ’ αυτόν, άλλα 15 άτομα, που πωλούσαν αρχαία Ελληνικά αντικείμενα στο εξωτερικό!!! 

Ο Κούζμαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εξέδιδε παρανόμως άδειες ανασκαφής στους συνεργάτες του αρχαιοκάπηλους. 

Και μ’ αυτόν τρόπο, και άλλα αντικείμενα τέχνης της ελληνικής κληρονομιάς βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών συλλεκτών.

Τον συγκεκριμένο απατεώνα έβαλαν λοιπόν μπροστά αυτή τη φορά, προκειμένου να προπαγανδίσουν τις αθεμελίωτες και ανιστόρητες θεωρίες τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κούζμαν, που έγιναν στο Utrinski Vesnik και τις αναμεταδίδει το σκοπιανό πρακτορείο Independent, «σύμφωνα με την επίσημη αρχαιολογία ο τάφος του Αλέξανδρου Γ' του Μακεδόνα βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου οι Ρωμαίοι βασιλείς πήγαιναν να προσκυνήσουν. Παρόλα αυτά η ακριβής τοποθεσία δεν είναι ακόμα γνωστή. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις γύρω από το πού βρίσκεται. Όπως το ότι βρίσκεται κάτω από ένα τζαμί, έτσι που κανείς να μην μπορεί να τον προσεγγίσει και να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές»

Σημείωσε, δε, ότι υπάρχουν αναφορές που λένε ότι βρίσκεται στο έδαφος των Σκοπίων, στο νότιο τμήμα τους!!!

Όπως εξηγεί ο Κούζμαν «η έρευνα στην περιοχή κοντά στην Αμφίπολη, ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος. Αυτό που ανακαλύφθηκε είναι ένας μεγάλος τάφος, τυπικός για την βασιλική δυναστεία από την εποχή της Αρχαίας Μακεδονίας».

«Ανεξάρτητα από όλα αυτά, η ανακάλυψη στην Αμφίπολη είναι πραγματικά σημαντική και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η επίσημη Ελληνική πολιτική σίγουρα θα γράψουν και θα πουν ότι εκεί υπάρχει ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Έπειτα από κάθε νέα ανακάλυψη τα μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει από μόνα τους το δικαίωμα να μαντεύουν, όπως και η καθημερινή πολιτική. 

Εγώ θα προσθέσω μόνο ότι είναι σίγουρα μια μεγάλη ανακάλυψη, η οποία είναι σημαντική για την αρχαιολογία. 

Όμως, αν θέλουμε να επισημάνουμε σωστά τα αποτελέσματα, μπορούμε μόνο να πούμε ότι η Αμφίπολη είναι στη «Μακεδονία». 

Έτσι, πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι σχετικά με την τρέχουσα εύρεση. 

Ας μην ξεχνάμε πως η ανακάλυψη του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σαν να έχει ανακαλυφθεί ο τάφος του Ιησού. Θα ήταν μια μεγάλη ανακάλυψη για όλο τον κόσμο» συμπληρώνει ο πανάθλιος απατεωνίσκος των Σκοπίων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου