Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ SPREADS ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

Πισω λοιπόν απο τα χθεσινά διθυραμβικά πρωτοσελιδα της διαπλοκής, κρύβεται δια στόματος πρωθυπουργούενα πρωτοφανές φιάσκο με σοβαρές προεκτάσεις.
Επεισόδιο πρωτο: Ο παραιτηθείς πρέσβης μας στο Βερολινο, ειναι συγγενής του πρωθυπουργού (!) Δεύτερος ξάδελφος.
Γεγονός που ολοι απέκρυψαν, ειναι όμως δεικτικό της “αξιοκρατίας”.
Επεισόδιο δεύτερο: Προσπάθησαν με γελοίες διαρροές να ρίξουν την παραιτηση σε προγενέστερη δηλωση του Παπούλια για κάτι …μερεμέτια στο κτίριο της πρεσβείας που αργούσαν! Δηλαδή, το οτι παραιτήθηκε αμέσως μετα το φιάσκο της συνάντησης ηταν καθαρά συμπτωματικό… Αιδώς!
Επεισόδιο τρίτο: …Ο πρωθυπουργος χρέωσε στον πρεσβη το φιάσκο (για ποια επιτυχία μιλούν οι νταβατζηδες) της συνάντησης, της συνέντευξης και των γεγονότων που ακολούθησαν. Με ενα πρωτοφανές επεισόδιο, λεκτικό και οχι μονο.
Επεισόδιο τέταρτο και σοβαρότερο: Ο πρέσβης αρνήθηκε τις ευθύνες και πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον πρωθυπουργό και την κουστωδία του για “μυστική διπλωματία”. Ο πρέσβης θύμισε στον πρωθυπουργό οτι δεν ηταν καν προσκεκλημένος (!) στις επαφές των ομάδων εργασίας (!!). Ο ορισμός δηλαδη της μυστικής διπλωματίας.
Επεισόδιο πέμπτο: Η συγκάλυψη. Αμέσως τα τηλέφωνα στο Μαξίμου πηραν φωτιά για να τραυλίσουν διαρροές και να διατάξουν σιωπητηριο.
Δειτε σημερα τα πρωτοσελιδα. Μονο η Δημοκρατία ασχολείται με το θεμα.
Ειναι δυνατόν να παραιτείται ο πρέσβης της πιο σημαντικής (δυστυχώς) πρεσβείας μετα απο διμερή συνάντηση κορυφής και να το κρύβουν άπαντες;
Ουτε στην Βόρειο Κορέα κύριοι…
info by olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου