Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Αντισυνταγματική η νομιμοποίηση εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ , λένε οι Ρεπουμπλικάνοι...Τα εδώ Τομάρια ....περί άλλων τυρβάζουν...

Οι Ρεπουμπλικάνοι αντίπαλοι του Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισαν  αντισυνταγματικήτην προτεινόμενη από τον Αμερικανό πρόεδρο νομιμοποίηση πέντε εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών. 

Και υποσχέθηκαν να την πολεμήσουν στο Κογκρέσο αλλά και στα δικαστήρια.


«Αυτό το σχέδιο δεν είναι σύννομο με τη λειτουργία της δημοκρατία μας», είπε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ.

«Ο πρόεδρος έχει επανειλημμένως πει ότι......
... δεν είναι βασιλιάς ή αυτοκράτορας, αλλά συμπεριφέρεται ως τέτοιος» συμπλήρωσε.

Τα μέτρα «είναι αντισυνταγματικά και απειλούν τη δημοκρατία μας», δήλωσε και ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων Μάικλ Μακόουλ. 


Ο Ρεπουμπλικάνος υπουργός Δικαιοσύνης του Τέξας και κυβερνήτης από τον Ιανουάριο Γκρέγκ Άμποτ ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει το θέμα στις αίθουσες του δικαστηρίου. 

«Οι Τεξανοί έχουν πληρώσει τις συνέπειες των δικτατορικών πολιτικών του προέδρου Ομπάμα σχετικά με τη μετανάστευση» ανέφερε ο Άμποτ. 

«Είμαι έτοιμος να αμφισβητήσω τον πρόεδρο Ομπάμα στο δικαστήριο για να αποκαταστήσω την κυριαρχία της πολιτείας μας και τη διασφάλιση του κράτους δικαίου».

Πηγή enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου