Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Oι δανειστές ζητάνε την κατάργηση όλων των φόρων υπέρ τρίτων και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας και η κυβέρνηση το αρνείται!

01
Η Τρόικα ενέκρινε τον ΕΝΦΙΑ (χαράτσι), στη λογική όμως ότι ταυτόχρονα θα πρέπει ο φόρος να αντικαταστήσει όλους τους άλλους φόρους και τα …τέλη υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ η κυβέρνηση επέβαλλε τον Ενφια και κράτησε και όλους τους άλλους φόρους!
Μάλιστα η Τρόικα στις προσφατες διαπραγματεύσεις πίεζε και για την κατάργηση όλων των φόρων υπέρ τρίτων αλλά η κυβέρνηση ούτε αυτό δέχτηκε σύμφωνα......
.... με το ΒΗΜΑ!
0102Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πλήρως .........την διατύπωση που κάναμε εδώ στον Λόγιο Ερμή, ότι η κυβέρνηση 4 χρόνια τώρα, επιλέγει συνειδητά και συστηματικά να εγκρίνει μόνο τα δημοσιονομικά μέτρα, χωρίς καμία πρόθεση να αγγίξει και το φλέγον θέμα των μεταρρυθμίσεων, με αποτέλεσμα να συνθλίβεται ο Ελληνικός λαός ανάμεσα στην βαριά φορολογία και στην απροθυμία της κυβέρνησης να συγκρουστεί με το κατεστημένο!
Τι λένε άραγε οι επαγγελματίες του ψέματος που γράφουν σελίδες επί σελίδων για αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις και άλλα φούμαρα χωρίς να λένε τίποτα για την ουσία; 
Η αντιπολίτευση γιατί σιωπά;
Αποδείχτηκε πλέον και με τον καλύτερο τρόπο για τους πλέον δύσπιστους ότι η λεγόμενη «κρίση» αποτέλεσε απλά ένα θαυμάσιο εργαλείο για όλους αυτούς που έχουν ήδη τον πλούτο στα χέρια τους, μέσω των πολιτικών τους υπαλλήλων, να οργανώσουν και να εξαπολύσουν μια γενική επίθεση ενάντια σε όλους εμάς που τον παράγουμε.
Αποδείχτηκε επίσης ότι στόχος τους δεν είναι απλώς η συρρίκνωση κάποιων εργατικών κατακτήσεων, αλλά η καθολική υποταγή μας σε αυτούς και η κατά κράτος επικρατησή τους απεναντί μας.
Καθημερινά επίσης αποδεικνύεται ότι στόχος τους είναι και ή άμβλυνση της έννοιας «πατρίδα» της οποίας τα περιουσιακά στοιχεία ξεπουλιούνται με ταχείς ρυθμούς και φυσικά και, εάν ακόμη δεν γίναμε, σε λίγο θα γίνουμε ξένοι στον τόπο μας.
Για να μας τα επιβάλουν όλα αυτά, οι σημερινοί κυβερνητικοί Εφιάλτες έχουν αναλάβει εργολαβικό ρόλο. Σε αυστηρή επίσης επιφυλακή και οι άλλοι από τους εταίρους του δικομματισμού με τους δορυφόρους τους. Δεν παύουν καθημερινά να καταθέτουν διαπιστευτήρια και εγγυήσεις προς τους ανθρώπους του πλούτου, ότι θα είναι οι άξιοι συνεχιστές των προκατόχων τους.
Άνθρωποι επικίνδυνοι, χωρίς αξίες και ιδανικά, οσφυοκάμπτες των μεγάλων αφεντικών τους και αδίσταχτοι τύραννοι για τον λαό. 
Και ενώ ήδη μας έχουν κλέψει το όνειρο, τώρα κλέβουν ακόμη και την ίδια μας τη ζωή. 
Ποιος θα σταματήσει αυτή την προδοσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου