Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

«Είμαστε ΚΥΡΙΑΡΧΗ χώρα, δε θα παρακαλάμε τους τροϊκανούς ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ»

«Με ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η τρόικα δεν θα ξαναέλθει στην Ελλάδα, είναι οριστικό, είναι απόφασή μας, τα μνημόνια θα καταργηθούν και θα διαπραγματευτούμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους που θα πετύχουμε», τόνισε το πρωί της Τρίτης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας τους δανειστές υπαλληλίσκους.

«Να φύγει η τρόικα το συντομότερο δυνατό και να ακυρώσουμε τα μνημόνια. Δεν θα παρακαλάμε τους τροϊκανούς υπαλληλίσκους της τρόικας, είμαστε .....
....κυρίαρχη χώρα...», σημείωσε.

«Είναι υπαλληλίσκοι των υπαλληλίσκων ενός πολικού διευθυντηρίου που κάθεται στην άκρη και παίζει όπως η γάτα με το ποντίκι την κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτήρισε την τρόικα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 


Κάνοντας λόγο για «νεοαποικιοκρατία», σημείωσε ότι «πρέπει η Ελλάδα να πάψει να είναι πειθήνια στους πιστωτές της. Έχουν ευθύνες για την κατάσταση της Ελλάδας οι δανειστές, όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ», επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, «στην Ευρώπη μπήκαμε για το καλό του Ελληνικού λαού, όχι για να είμαστε ο καρπαζοεισπράκτορας».

«Η συνεννόηση δεν είναι θέμα διαθέσεων ή δημόσιων σχέσεων, οι διαφωνίες μας είναι άκρως πολιτικές» επισήμανε, ενώ για τους 180 βουλευτές τόνισε ότι δεν βρίσκονται «είναι όνειρο θερινής νυκτός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου