Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Αντισταθείτε… Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια!!!!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που δημόσια, ο Τζο Μπάιντεν, αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, είχε πλέξει το εγκώμιο των Αμερικανο-Εβραίων, για μια σειρά από ενέργειές τους, που οδηγούν στην ανάπτυξη της κοινωνίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Είναι ευρέως γνωστό και...
στο διαδίκτυο υπάρχουν ουκ ολίγα δημοσιεύματα και λίστες με ονόματα, ότι οι Εβραίοι ελέγχουν μεγάλο, αν όχι το μεγαλύτερο μέρος από τη βιομηχανία του θεάματος στο Χόλιγουντ. 

Οπως είναι -επίσης- γνωστό, πως άσκησαν τεράστιες πιέσεις, έμμεσα ή άμεσα, προκειμένου να .....

....δρομολογηθεί η αλλαγή πολιτικής από την πλευρά των αμερικανικών κυβερνήσεων στο «καυτό» ζήτημα των γάμων ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους.

Γι' αυτό και ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, περιχαρής τότε, είχε ξεκάθαρα αναφέρει ότι οι Εβραίοι ευθύνονται, ανάμεσα σε πολλά άλλα, για το 85% της αλλαγής στάσης των ΗΠΑ. 

Δεν δίστασε μάλιστα να ομολογήσει ότι με στοχευόμενες ενέργειες, μέσω της βιομηχανίας του θεάματος και του ελέγχου κοινωνικών δικτύων, οι Αμερικανοεβραίοι μεγιστάνες, «βομβάρδιζαν» και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να «βομβαρδίζουν» την κοινή γνώμη με πρότυπα που απαξιώνουν πλήρως τα παραδοσιακά ήθη και τους δεσμούς της οικογένειας και της θρησκείας.

Σήμερα, είναι αναγκαίο και μάλιστα περισσότερο από ποτέ, να μπει ένας φραγμός σε αυτά τα ύπουλα σχέδια που οι Εβραίοι επιδιώκουν να εφαρμόσουν μέσω της νέας τάξης πραγμάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Και αν στις ΗΠΑ τα σχέδιά τους «εκθειάζονται» από τους κυβερνώντες, οφείλουν να καταλάβουν ότι εδώ είναι Ελλάδα…

Και στην Ελλάδα, πρέπει να μπει ένας φραγμός στην κατάπτωση των ηθικών αξιών, να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης προς εκείνους που θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα, να δημιουργήσουν ένα μοντέλο συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων που «βιάζει» την ίδια τη φύση της ανθρώπινης οντότητας.

Γι' αυτό και είναι απόλυτα αναγκαία, απαραίτητη και επιτακτική η ανάγκη, στην εποχή που η Ελληνική ιδιωτική (κυρίως) τηλεόραση, το… Χόλιγουντ (κλασσικά) και η βιομηχανία του θεάματος «σαρώνουν» τα πάντα στο διάβα τους, να αντισταθούμε ως Έλληνες και να διδάξουμε εμείς οι ίδιοι τα παιδιά μας, τα ιδανικά που θα πρέπει να τα συντροφεύουν για πάντα στη ζωή τους, προστατεύοντάς τα από τα «πρότυπα» του αίσχους και της ηθικής εξαθλίωσης.

Σε πείσμα του εβραϊκού λόμπι και των υποστηρικτών τους που έχουν χωθεί παντού και ελέγχουν όλα τα κέντρα εξουσίας και λήψης αποφάσεων.

Σε πείσμα των «καλοθελητών» που και στη χώρα μας εξακολουθούν να αποδέχονται την προβολή εικόνων ντροπής μέσω τηλεοπτικών προγραμμάτων, δήθεν στο βωμό της Δημοκρατίας και των ίσων δικαιωμάτων.

Λες και αποτελεί δικαίωμα στην ισότητα η εισβολή στα σπίτια μας, δίχως να ερωτηθούμε ποτέ, όποιων με προκλητικό τρόπο θέλουν να επιδείξουν τη διαφορετικότητά τους και την παραβίαση των νόμων της φύσης.

Το σχέδιο για την πλήρη διάλυση των κοινωνικών δεσμών και θεσμών, για την άρνηση της θρησκείας μας, για την απαξίωση της οικογένειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε… 

Πώς; Με τη δύναμη της επιλογής και του «μαυρίσματος» εκείνων που θέλουν να διαλύσουν τα πάντα, εξυπηρετώντας τα βρώμικα σχέδια του σιωνισμού και της μασονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου