Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τι ρωτάω τώρα και γω ε;

Προ ολίγων ημερών είδαμε στα ΜΜΕ την πανδικαστική συνέλευση όπου τάχα οι δικαστές τα έχωσαν στην κυβέρνηση επειδή εκείνη δεν εφαρμόζει τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων όπως και οφείλει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα...
η κυρία Θάνου (πρόεδρος Δικαστών και Εισαγγελέων) την συμπεριφορά αυτή της κυβέρνησης ως επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και Αντισυνταγματική και η οποία δεν αρμόζει σε ένα κράτος δικαίου όπως θέλει να λέγεται η Ελλάδα!

Και τα ΜΜ"Ε" εκθείασαν τη στάση αυτή των Δικαστών που τα βάζουν με την Εκτελεστική Εξουσία! 

Μάλιστα... 

Εγώ όμως δεν θα την εκθειάσω αλλά θα πω πως όλα αυτά είναι γελοιότητες, π%$#$ριές και καραγκιοζιλίκια, διότι εάν υπήρχε πραγματική Δικαιοσύνη και πραγματικοί Δικαστές σε αυτή τη χώρα, θα συνέβαινε το εξής πολύ απλό: 
H Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Κουτζαμάνη, θα ασκούσε αμέσως ποινική δίωξη κατά όσων υπουργών της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που κατά παράβαση καθήκοντος δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων! 

Θα μου πει τώρα κάποιος εξυπνάκιας "και τι θα γινόταν αφού αυτοί έχουν Ασυλία"... 

Αμ δε! 

Δεν έχουν όλοι οι υπουργοί ασυλία. 


Υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί οι οποίοι δεν απολαμβάνουν της Ασυλίας εάν δεν το γνωρίζετε! 

Ένας από αυτούς είναι και ο Χαρδούβελης ο υπουργός οικονομικών ο οποίος μάλιστα είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος που αφορούν σχεδόν όλες οι αποφάσεις των Ανωτάτων δικαστηρίων μιας και αυτές αναφέρονται κατά κύριον λόγο σε οικονομικά και εργασιακά αιτήματα πολιτών. 

Γιατί λοιπόν η κυρία Κουτζαμάνη δεν εκδίδει εδώ και τόσο καιρό ένταλμα σύλληψης π.χ. κατά του υπουργού οικονομικών Χαρδούβελη για παράβαση καθήκοντος;

Μόνο με την Χρυσή Αυγή ασχολείται η Κουτζαμάνη και η Θάνου; 

Τι ρωτάω τώρα και γω ε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου